Last news in Fakti

30 Март, 2023 10:44 542 1

Фен на Глазгоу Рейнджърс ще лежи 1 година в затвора заради хвърлена бутилка

  • фенове-
  • глазгоу рейнджърс-
  • селтик-
  • даниел фрийл

Освен това, 33-годишният фен на “сините” ще бъде лишен от възможност да посещава футболни мачове в следващите 5 години

Фен на Глазгоу Рейнджърс ще лежи 1 година в затвора заради хвърлена бутилка - 1

Привърженик на Глазгоу Рейнджърс получи ефективна присъда от една година затвор заради хвърлена бутилка, с която уцели в главата физиотерапевта на Селтик Даниел Фрийл по време на голямото шотландско дерби на 3 април миналата година.

Алън Крауфорд беше признат за виновен и ще бъде лишен от свобода за срок от 12 месеца. Освен това, 33-годишният фен на “сините” ще бъде лишен от възможност да посещава футболни мачове в следващите 5 години.

Пострадалият Фрийл се размина само с 4 шева след удара със стъклената бутилка.

Фен на Глазгоу Рейнджърс ще лежи 1 година в затвора заради хвърлена бутилка


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гяуров

    0 1 Отговор
    А оня селянин от София Запад дето преби полицай в дискотека в Созопол даже няма обвинение.Но нали прокуратурата е разтегнала чадър над диларите от София Запад.Все пак са на Бойко хора!