Last news in Fakti

1 Април, 2023 08:20 1 011 6

Изборите бавят плановете на ЦСКА за "Българска армия"

  • футбол-
  • цска-
  • българска армия-
  • стадион

Неговото изготвяне е на финалната права, но първо трябва да бъде входиран за одобрение в Министерството на спорта, което е съдружник в дружеството "Българска армия имоти", и чак след това да бъде показан на обществеността

Изборите бавят плановете на ЦСКА за "Българска армия" - 1

Поредните парламентарни избори в България, които ще се проведат на 2 април, са саботирали плановете на ЦСКА до края на месец март да бъде представен идейният проект за реконструкцията на стадион "Българска армия". Неговото изготвяне е на финалната права, но първо трябва да бъде входиран за одобрение в Министерството на спорта, което е съдружник в дружеството "Българска армия имоти", и чак след това да бъде показан на обществеността. Въпросното входиране обаче не е възможно да се случи нито през тази седмица, нито през следващата, тъй като на преден план в държавните ведомства в момента са предстоящите избори.

Така следващата цел на ЦСКА е проектът за стадиона да бъде представен на феновете през втората половина на април в навечерието на 75-годишния юбилей на клуба. Това загатна в сряда фондация "За София", която обяви, че се е запознала с казуса около дома "червените".

"В момента текат процедури по изготвянето на основния проект за обновяването на стадиона. Капацитетът на новото съоръжение ще е 18 000 души. По предварителни сметки ще са нужни 60 млн. лв. Първата копка се очаква в началото на лятото. Цялостният ребонт обаче ще отнеме около 2 години. Има обещания, че паркът няма да бъде засегнат, а дори ще бъде облагороден. До месец клубът, чиято собственост е стадионът, ще представи готовата нова визия на медии и фенове", обясниха от фондацията, която се грижи за обществените проблеми на територията на Столична община.

През новия сезон ЦСКА ще се премести да играе на стадион "Васил Левски". Там ще бъде и цялата администрация на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фйкфф

    6 3 Отговор
    Тепърва почват да чакат нещо там. Сега изборите, после правителство, после новия кмет, после зимата да свърши, после пари и т.н.
  • 2 Гаглей

    5 2 Отговор
    Пфффффф ужас некви избори, айде бе ние сме футболна държава, в Полша даже селяните като чуха от къде съм крещяха Цска и Левски. Да те е срам да ги заведеш на стадион тук. Тва е много важно е Ботев Пловдив скорое се радват на бижу. А армията требва да ходиш със затворени очи за да не по върнеш
  • 3 Хан Ауспух

    6 6 Отговор
    Да си ритат в Ловеч.
    Тази кочина да се събори и да се направи, я болница, я затвор, я гробище.
  • 4 Литекс

    4 4 Отговор
    Марш в Ловеч ментата!
  • 5 джуджета

    1 1 Отговор
    Да бяха го направили поне за двадесет и две три хиляди Няколко хиляди отгоре сигурно не е голям проблем за уж голям гранд с претенции
  • 6 пенко

    1 1 Отговор
    ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ : " ЦСКА - И ИЗБОРИТЕ " --- СЛАВА НА ЦСКА ---СЛАВА НА ИЗБОРИТЕ --НО СЛАВА И НА ЦСКА ........ НО "СЛАВА " И НА ИЗБОРИТЕ --- И Т. Н. !?!?!?!?!?!?!?