Last news in Fakti

1 Април, 2023 08:50 1 841 1

Пол Скоулс разкри защо Санчо има проблеми в Ман Юнайтед

  • джейдън санчо-
  • пол скоулс-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Със само 10 гола и четири асистенции в 63 мача Санчо не успява да впечатли, но и неговите контузии имат принос за това

Пол Скоулс разкри защо Санчо има проблеми в Ман Юнайтед - 1
Снимка:

Джейдън Санчо бе едно от горещите имена през миналия сезон, когато се присъедини към Манчестър Юнайтед през лятото на 2021 г. в трансфер на стойност 71 милиона паунда. Със само 10 гола и четири асистенции в 63 мача Санчо не успява да впечатли, но и неговите контузии имат принос за това. Но въпреки че хора като Маркъс Рашфорд и Алехандро Гарначо са във форма, Пол Скоулс вярва, че старши треньорът Ерик тен Хаг ще извлече повече от крилото, като го пусне отляво.

„Много е трудно, когато си извън отбора през голяма част от времето, да намериш някаква последователност или какъвто и да е вид форма. Мисля, че той показа много проблясъци на таланта, който очаквахм. Вижте, той не беше близо до това, което всички смятаха, че ще получим от Дортмунд, но може да му отнеме известно време, за да се установи във Висшата лига и да свикне с темпото“, сподели Скоулс.

„Мисля, че понякога е играл в средата като номер 10 и наистина не го виждам на тази позиция; виждам го от лявата страна, наистина. Но Маркъс Рашфорд беше в най-добрата си форма. Знам, че той игра отдясно в Дортмунд и беше брилянтен. Понякога обаче става въпрос за играчите, които имаш с теб и играчите в Дортмунд му подхождаха“, добави легендарният полузащитник на „червените дяволи“.

„Знам, че Джейдън не е най-бързият, но той е достатъчно бърз и има способността, умението и интелигентността да се свързва с играчите. Той се разбираше добре и с Халанд в Дортмунд. Може просто да му е отнело малко време, за да свикне с играчите около него в Юнайтед. Стискам палци, започвайки от следващата година да видим по-добър Санчо“, завърши Скоулс.

Независимо дали като титуляр или влиза от резервната скамейка, 23-годишното крило ще бъде на разположение зна Тен Хаг при завръщането на Юнайтед във Висшата лига, когато гостува на Нюкасъл в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санчо е нула

    1 0 Отговор
    без Дон Кихот и магарето.