Last news in Fakti

3 Април, 2023 19:15 1 168 0

Рууни става боксьор?

  • уейн рууни-
  • бокс

Уейн преговаря с Хърн

Рууни става боксьор? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Уейн Рууни е легендарен бивш нападател на Манчестър Юнайтед. Рууни беше и английски национал. Уейн е известен като един от най-големите биткаджии на футболния терен.

37-годишният Рууни е пред завръщане като спортист. Той обаче не възнамерява отново да играе професионален футбол, а иска да се качи между въжетата.

Рууни е много близо до навлизане в бокса, поне с демонстративни мачове. Счита се, че са в ход напреднали преговори между Рууни и Еди Хърн, който е промоутър на Антъни Джошуа.

Идеята е скоро Уейн да се срещне с друго популярно лице в демонстративен мач на футболния дом на "червените дяволи" - "Олд Трафорд".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА