Last news in Fakti

5 Април, 2023 11:52 4 844 3

Бившата на Алонсо не се и опита да скрие нищо от фантастичното си тяло

  • виктория одинцова-
  • фернандо алонсо-
  • спорт-
  • сексапил-
  • секси

Този път руският модел се пусна дибидюс гола, като единствено беше прикрила своите прелести и сладкото си дупе с мрежести дрехи, ако могат да бъдат наречени така

Бившата на Алонсо не се и опита да скрие нищо от фантастичното си тяло - 1
Снимка: Instagram

Руската красавица Виктория Одинцова не спира с провокациите в социалните мрежи, което умее до съвършенство. Смятаната за бивша приятелка на най-скъпия футболист в света Неймар и на двукратния световен шампион от Формула – Фернандо Алонсо, за пореден път събра погледите на мъжката аудитория.

Този път руският модел се пусна дибидюс гола, като единствено беше прикрила своите прелести и сладкото си дупе с мрежести дрехи, ако могат да бъдат наречени така. Те обаче не скриха много-много от прелестните ѝ форми. Тя завърши тоалета си с високи бели ботуши.

За отрицателно време фотото събра близо 20 хиляди лайка в профила си в „Инстаграм“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    7 1 Отговор
    На пръв поглед няма нищо лошо - хубаво момиче, по приятен начин изкарва парички, забавлява се ... но пък така душата се замърсява, с годините човек разбира и узрява, но е вече късно и за хубавичкия животец се плаща скъпичко.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 глоги

    1 1 Отговор
    Този път руската моделка се пусна чисто гола. И ТАЯ МРЕЖА,АКО Е ДРЕХИ,ТО ВИТОША Е КРАЙ БУРГАС.