Last news in Fakti

5 Април, 2023 20:37 5 065 0

Огромна трагедия разтърси голям спортен талант

  • спорт

Откриха мъртъв бащата на Матвей Мичков

Огромна трагедия разтърси голям спортен талант - 1
Снимка: БГНЕС

Огромна трагедия разтърси един от най-големите таланти в хокея на лед Матвей Мичков. 18-годишният руснак е считан като един от топ кандидатите за №1 в драфта на НХЛ през тази година.

Вчера мъртвото тяло на неговия баща е открито в едно от езерата край Сочи. 51-годишният Андрей Мичков е бил в неизвестност от 2 април. Тогава той обявил пред близките си, че излиза и съвсем скоро ще се върне. Оттогава не е имало никакъв контакт с него, а телефонът му е бил извън обхвата на мобилната мрежа.

За момента се разглеждат няколко версии за кончината на Андрей Мичков, но според предварителните данни няма следи за насилствена смърт.

"Ти беше най-добрият баща. Гордея се с теб и те обичам", написа Матвей Мичков в социалните мрежи, след като тялото на баща му беше открито.

Матвей Мичков е световен вицешампион за младежи до 18 години от първенството, проведено в американския град Фриско през 2021 г. На клубно ниво през този сезон игра за Сочи, където беше под наем от СКА (Санкт Петербург), предава БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА