Last news in Fakti

14 Април, 2023 09:49 3 038 6

Томас Лафчис: Много играчи, дошли в Левски заради Мъри, да напуснат през лятото

  • левски-
  • томас лафчис-
  • станимир стилов-
  • футбол

Сундберг е сериозен и ненадминат професионалист

Томас Лафчис: Много играчи, дошли в Левски заради Мъри, да напуснат през лятото - 1

Бившият президент на Левски - Томас Лафчис, е на мнение, че много от играчите на "сините" могат да си тръгнат през лятото. Той беше потърсен от гръцката медия SDNA във връзка с появилите се слухове, че Панатинайкос има интерес към бранителя на столичани Ноа Сонко Сундберг. Лафчис е на мнение, че не само гамбийският национал, а и други футболисти на Левски, дошли на "Герена" заради Станимир Стоилов, ще поискат да си тръгнат през лятото, след като той вече не е в клуба.

"Сундберг е сериозен и ненадминат професионалист. Бърз централен защитник и добър както с топка в крака, така и във въздушните двубои. Постоянен е в изявите си, той командва добре защитата и чете играта на противника. Има силен удар, много е здрав физически и работи много на тренировки", коментира Лафчис.

„Ако има слабо място, то е свързано с това, че той не е особено заплашителен във въздуха и в ситуациите, когато навлезе в зоната на съперника", каза още той.

"Сундберг вероятно ще напусне Левски през лятото. Той бе доведен от треньора Станимир Стоилов, който подаде оставка преди няколко дни, което ще доведе до това много играчи, дошли в Левски заради него, да напуснат през лятото. Един от тях може да е Сундберг, който е амбициозен и иска да направи крачка напред в кариерата си", каза Лафчис.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    3 2 Отговор
    То не било далеч от акъла. Ама трябваше Лафчис да ни подсети без да иска.
    Мъро прибира 10% при продажба или неустойка на тия дето ги докара.
    Не напусна като направи 11мача без победа, направи 2-3 победи срещу опашкарите, напусна с гюрлутия
    и изпокара левскарите. Сега куците коне започват да симулират за да ги изгонят и Мъро си прибира комисионната. Единствената неизвестна е дали ще ги дели с Насо?
  • 2 Мъри

    5 2 Отговор
    Предаде Левски откъде са хвана с тия Запад Дивизии и Тръстове Мъри да те няма

    Коментиран от #5

  • 3 Абе

    5 2 Отговор
    Тоя Мъри с кой ъкъл се хвана с тия наркомани да гони Сираков и Мило Борисов
  • 4 Лафчис

    4 1 Отговор
    Беше посредствен вратар! Като бизнесмен е хитър ,лукав и подъл.
  • 5 Ветеран от Протеста

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мъри":

    Обратното е.Младежа с брат му са окупирали фенските организации и изпълняват нечия Поръчка..Нещо Дубайско има в схемата май...А да ти подарят 10% акции от дълг 30 милиона не е далавера,щото ти прехвърлят дълг 3 милиона...Явно от Тръста се чудят къде да прехвърлят " горещия картоф"...
  • 6 Х.Ц

    3 0 Отговор
    Левски се отърва от един кърлеж и сребролюбец - правилния футбол, сега следва второ действие да се отърве от така наречения собственик.