Last news in Fakti

15 Април, 2023 11:30 2 270 1

Стана ясна причината за изненадващата визита на Стойчо Стоилов в Надежда

  • стойчо стоилов-
  • футбол-
  • цска-
  • арда-
  • пирин-
  • чебрайлс макрецкис

От “Армията” бяха пратили човек да наблюдава 22-годишния латвиец миналата седмица при равенството на “орлетата” с Арда

Стана ясна причината за изненадващата визита на Стойчо Стоилов в Надежда - 1

ЦСКА продължава да следи отблизо изявите на футболиста на Пирин Чебрайлс Макрецкис. От “Армията” бяха пратили човек да наблюдава 22-годишния латвиец миналата седмица при равенството на “орлетата” с Арда. Вчера пък тимът, воден от Христо Янев, гостува на Локомотив София в “Надежда”, а на трибуните бе бившият главен мениджър на “червените” Стойчо Стоилов.

Добре известно е, че през юли 2021 година бившият халф бе само проформа отстранен от клуба след конфликт с феновете, като и до днес той е една от основните движещи сили в “червените” селекционни процеси. Стоилов е родом от Благоевград и именно той ще направи оценка дали си заслужава ЦСКА да влезе в битка за правата на Макрецкис.

Договорът на полузащитника с Пирин изтича в края на сезона, а интерес към него проявяват куп отбори от efbet Лига, както и чуждестранни клубове.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 1 Отговор
    Ами той Стойчо си е от Литекс и гледа играчи за Литекс.