Last news in Fakti

20 Април, 2023 20:02 6 559 24

Антъни Иванов изригна в защита на Григор Димитров

  • антъни иванов-
  • григор димитров

Иванов май се вбеси...

Антъни Иванов изригна в защита на Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Българският плувец Антъни Иванов разбуни духовете в социалните мрежи със статус, изпълнен с немалко епитети. Иванов защити Григор Димитров след отказването на хасковлията от мача срещу Алекс Де Минор на турнира в Барселона.

Ето какво написа Антъни във Фейсбук:

"Мислех си, че не всички спортисти в България ги плюят, но гледам, че и Григор се скъсват да го плюят. Некадърен бил, женкар бил, отпадал всеки турнир и т.н.

Българите сме много интересни (не всички, разбира се). Как може да плюеш човек стигал до номер 3 в света в ерата на Роджър, Рафа и Джокович и печелил финалите на АТП и то грозно с неща от сорта на "Тоя и аз ще го бия" и т.н. Пийте си ракията и не коментирайте спорт. Единствените хора, които могат да коментират спортните постижения са тези направили повече в дадената област. Дървени философи навсякъде. Направо сте смешни.

Григор е класа, винаги е бил и винаги ще бъде, а вие дето го плюете винаги ще си останете такива каквито сте си сега.

Гадни комплексари радвайки се на чуждото нещастие".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 106 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олеоле

    50 11 Отговор
    Прав е.
  • 2 Гневен

    26 4 Отговор
    Е Антъни, това са рисковете на славата.
  • 3 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    15 46 Отговор
    Григор е класа, винаги е бил и винаги ще бъде, а вие дето го плюете винаги ще си останете такива каквито сте си сега.=================================================================================== ДА КЛАСА Е .САМО ,ЧЕ НЕ ИГРАЕ ЗА СТРАНАТА СИ.

    Коментиран от #4

  • 4 Учуден

    40 4 Отговор

    До коментар #3 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    А за кого играе?

    Коментиран от #6

  • 5 Селянин

    18 34 Отговор
    Като иска да не го коментират да си стои в Хасково.Нали това му е бизнеса да се показва и да е известен.
  • 6 Ха ха

    14 35 Отговор

    До коментар #4 от "Учуден":

    За джоба си.За гаджетата си.За интереса си .Може би и за някой BET.

    Коментиран от #7

  • 7 Учуден

    46 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха":

    Ама, ти искаш да играе САМО за държавния джоб и за едното потупване по рамото ли? Хехехехехее. ТИ кога направи такова нещо, че ми е интересно?

    Коментиран от #8

  • 8 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    16 25 Отговор

    До коментар #7 от "Учуден":

    Има да чакаме ГРИШО ако играе за България и да напълни ,,ДЪРЖАВНИЯТ ДЖОБ..Абсолютно всички по големи тенисисти от него играят за своите страни.Жалко,че големи спортисти се самозабравят .Дори и СТОИЧКОВ в едно интервю преди години се изложи тотално казвайки ,че БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ МУ Е ДАЛА А кой го направи спортист ,кой му плащаше престоя в спортното училище,кой му е осигурявал спортната база,треньора и т.н..

    Коментиран от #11

  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 17 Отговор
    Този иванов,световен шампион по плуване лие?????Ставал ли е Републикански????Няма човек,който да не е искал да ме победи на шах,па макар да не знае и как се местят фигури.Това е присъщо на хората да коментират!Като не искаш да те коментират спираш и хората те забравят.Сега макар и стар има доста ,които мен ме помнят.Вече на децата е ясно ,че се играе за пари и не всички срещи се играят коректно.Но по добре така ,от колкото да се залага на такава среща......
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Учуден

    35 6 Отговор

    До коментар #8 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    Гришо ви направи цял турнир, и пълни зали със зрители. Това е бизнес, приходи, данъци. Отделно каквото инвестира в България. Не ми е ясно как точно "се е самозабравил", като си е всяка година в България и постоянно я рекламира навсякъде където ходи. Даже в Хасково се подвизава няколко дни в годината, което не може да се каже за някои големи "родолюбци". Точно Григор се е изграждал сам с усилия на семейството му. В България Тениса не е бил приоритетен спорт никога. А, който не е бил в спортно училище, не знае каква АДСКА МИЗЕРИЯ е. Да ми го пробутваш като някаква привилегия е смешно.

    Коментиран от #14, #17

  • 12 Учуден

    23 6 Отговор

    До коментар #10 от "Бреййй":

    По-скоро злобни са тия, които не спират да плюят по такива достойни българи като Григор и Антъни. Опа, това май включва и такива като теб.
  • 13 Петър

    19 24 Отговор
    Григор Димитров въпреки безспорния си талант е типичен продукт на демокрацията, мързелив, слабохарактерен, необразован и обзет едновременно от роден нихилизъм и чуждопоклонничество. Един Джокович на 400 километра от София, е горд че е сърбин, държава по-бедна и мизерна от нашата, но възпитаваща в патриотизъм, родствена памет и национална гордост. А на нашия хасковец турнир му направиха в България, за да го бойкотира.
  • 14 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    11 8 Отговор

    До коментар #11 от "Учуден":

    Гришо ви направи цял турнир, и пълни зали със зрители. Това е бизнес, приходи, данъци. Отделно каквото инвестира в България.============================================================Направете справка колко пъти е играл за България досега и сравнете с други по големи тенисисти от него Признавам го за най добрият тенисист на страната ни.Относно инвестициите му в страната може да се оспори това ваше твърдение.аз не знам за такива,ако имате информация напишете .Досега е спечелил 22,5 милиона от тениса ,за какви инвестиции говорите не мога да разбера.МОЯТА КРИТИКА КЪМ НЕГО Е .ЧЕ НЕ ИГРАЕ ЧЕСТО ЗА СТРАНАТА НИ..
  • 15 Ярл фон Трън

    13 4 Отговор
    Как изобщо смеят да критикуват тенисист с еднорък бекхенд. Трябва да му снимат китката и да я целуват като икона.
  • 16 защо

    11 17 Отговор
    Некадърен бил, женкар бил, отпадал всеки турнир

    Е кое не е вярно?
  • 17 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    8 7 Отговор

    До коментар #11 от "Учуден":

    догодина. За Токио ще се класират първите 56 в световната ранглиста, които задължително трябва да са участвали поне два пъти в срещи от Купа Дейвис. Димитров не е играл за България от 2015г. и засега не покрива този критерий. Именно поради тази причина неотдавна се появи информация, че хасковлията ще играе за страната ни през този сезон. Неговият мениджър Георги Стоименов дори ракри, че по принцип Гришо имал желание да играе за нацтима, но някой или нещо му пречело. Кой е този някой или кое е това нещо така и не стана ясно от думите на мъжа на Катерина======================================== За това става въпрос.Какво ме топли мен или теб ,че ГРИШО е най добрият ни тенисист ,след като отказва вече много пъти да играе за България За да достигне до това ниво са му помагали СТОИЧКОВ и БЕРБАТОВ Сигурно в България е играл и тренирал на дедовите си кортове.

    Коментиран от #19, #24

  • 18 Подкрепящ

    4 9 Отговор
    Браво!!! Добре им го каза
  • 19 Чичо Тони

    18 3 Отговор

    До коментар #17 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    Нито те топли, нито ти е студено. Григор е професионален тенис играч. Това му е професията. Не знам с какво се занимаваш, но не вярвам да го "правиш за България", а не за заплата. Чудя се и дали си спечелил от заплата 30+ милиона $. Явно живееш с утехата на анонимния хейтър. Какво нещо само е интернет - плюеш на воля докато си пиеш ракията и се оплакваш от "несправедливата" съдба.

    Коментиран от #22

  • 20 Говоря истината

    1 6 Отговор
    Володимир Украински му поиска и неговите ракети , и затова не можа да играе!
  • 21 Бай Драгой

    12 5 Отговор
    Прав е .Аз също си задавам този въпрос .
    Защо повечето българи критикуват успели българи ?
    Ако не можем да помогнем поне да не пречим .
    Подкрепям всички успели българи ,те дърпат влака напред.Дори и да играят за себе си прославят България.

    Коментиран от #23

  • 22 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "Чичо Тони":

    Нито те топли, нито ти е студено. Григор е професионален тенис играч. Това му е професията.============= То и на НАДАЛ ФЕДЕРЕР ,ДЖОКОВИЧ ПРФЕСИЯТА ИМ Е ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕНИС ИГРАЧИ И ТО ПО ДОБРИ ОТ ГРИШО.Обаче отношението им към националните отбори на страните им е друго за разлика от нашият тенисист.
  • 23 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    8 4 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Драгой":

    Подкрепям всички успели българи ,те дърпат влака напред.========================================= И КАК СПОРЕД ТЕБ ГРИГОР ДЪРПА БЪЛГАСКИЯТ ,,ТЕНИС-ВЛАК ,,НАПРЕД СЛЕД КАТО НЕ ИСКА ДА СЕ КАЧИ НА НЕГО
  • 24 Трътката

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    Ай стига си мрънкал бе, що пък да трябва да играе за България, задължително ли е?