Last news in Fakti

24 Април, 2023 08:00 884 0

Тен Хаг: Искаме да провалим требъла на Сити

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • фа къп

Разбирам чувството на феновете на Манчестър Юнайтед за това

Тен Хаг: Искаме да провалим требъла на Сити - 1

Манчестър Юнайтед ще срещне Манчестър Сити на финала за ФА Къп, след като се справи с Брайтън с дузпи на полуфиналната фаза. "Гражданите" все още могат да спечелят требъл през този сезон, постижение, постигано досега в английския футбол единствено от "червените дяволи", и Тен Хаг знае, че играчите му имат шанса да разрушат мечтите на своите съперници, като ги победят на финала за ФА Къп на "Уембли".

"Разбирам чувството на феновете на Манчестър Юнайтед за това. Ще направим всичко, за да им го дадем. Ще дадем всичко от себе си. Повече от 100 процента ще дадем от себе си. Феновете могат да разчитат на това. Имаме доказателство, че можем да играем срещу тях (от победата с 2:1 на "Олд Трафорд"). След това трябва да изиграем перфектния мач. Ключът? Не ви казвам. Пазя го за себе си. Трябва да продължим отново. Първо трябва да се съсредоточите върху различни мачове, ние трябва да бъдем в топ 4", сподели Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед спечели вече трофей на "Уембли" този сезон, побеждавайки Нюкасъл с 2:0 и триумфира с Карабо Къп. Отборът на Тен Хаг също победи Манчестър Сити с 2:1 във Висшата лига през януари, но "червените дяволи" бяха победени и с 3:6 на "Етихад" през октомври.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА