Last news in Fakti

28 Април, 2023 13:33 1 187 4

Легендата Обрадович с коментар след масовия бой в Мадрид

  • баскетбол

Желко не иска ексцесии

Легендата Обрадович с коментар след масовия бой в Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Партизан Белград е на крачка от класиране за Финалната четворка в Евролигата. Възпитаниците на легендарния треньор Желко Обрадович достигнаха до втора поредна победа като гости на Реал Мадрид.

Вторият двубой между "кралете" и "гробарите" предложи жесток бой между играчите на двата тима. Меле с толкова много участници е рядко срещано дори на хокеен мач.

Серията се пренася в Белград, а Партизан може да се класира за Финалната четворка с категоричното 3–0, ако спечели като домакин мач номер 3 от баскетболния сблъсък.

Обрадович (9-кратен шампион на Евролигата като баскетболен наставник) направи коментар относно напрегнатата ситуация в 1/4-финалите на състезанието:

"Ще се опитам да успокоя напрежението между двата тима. Реал Мадрид е страхотен клуб и трябва да ги посрещнем в Белград подобаващо. Имам много приятели в Реал. Играчите си говориха след мача и не очаквам повече ексцесии. Да се съсредоточим върху баскетбола в серията".

Ето кадри от скандала, споделени в Туитър:


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 коментар

    2 0 Отговор
    Този шоментар е прешахнат от мошератор.

    Коментиран от #4

  • 4 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "коментар":

    Много бот, много нещо, хахаха. Штрие се шнаред.