30 Април, 2023 08:33 1 793 1

Играч се опитал да продаде Ферари на Моуриньо срещу нов договор

  • джо-
  • коул-
  • моуриньо-
  • ферари-
  • челси

Бившият футболист на Челси и Ливърпул Джо Коул сега работи в медиите

Играч се опитал да продаде Ферари на Моуриньо срещу нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Челси и Ливърпул Джо Коул сега работи в медиите и пише колонка в "Телеграф", където се опитва да посъветва младите футболисти какво трябва да направят, когато станат професионалисти и какви опасности трябва да избягват, предава „Труд“.

Като пример той разказа за своя опит с анекдот, който се случил с него и Жозе Моуриньо, когато и двамата бяха част от тима на „сините“.

„Инвестирах в имоти и имах късмет. Само веднъж в кариерата си си купих луксозна кола. Беше Ferrari Scaglietti през 2006 г. Убедих се, че трябва да имам такава, но не ми се стори добре. Моу го видя на паркинга на Челси и предложи да го купи от мен. Казах му, че ще се радвам да го направя, но при условие, че той каже на клуба да ми предложи нов договор. За съжаление, ние никога не постигнахме това споразумение. Това беше най-екстравагантната покупка, която някога съм правил. Колкото и да е странно, ако все още имах колата сега, тя щеше да бъде оценена добре“, пише той в колонката си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хараре

    1 1 Отговор
    И за какво му е това "Ферари" на Моуриньо? Той може и 10 ферарита да си има.