Last news in Fakti

1 Май, 2023 07:30 3 665 18

Кирил Десподов: Всичко приемам - обиди, скандирания, но да хвърляш камъни...

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • цска-
  • георги кабаков

Отидох, говорих с Кабаков, върнах се да изпълнявам, не стана и той просто каза да се прибираме

Кирил Десподов: Всичко приемам - обиди, скандирания, но да хвърляш камъни... - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, сподели мнението си след победата на разградчани над ЦСКА с 1:0, след която се изкачиха на първото място. Със сигурност най-дискусионния момент от срещата беше, когато феновете на „червените“ започнаха да замерят Десподов с предмети, което доведе до прекъсване на мача с над 15 минути. Според родния национал към него са били хвърляни дори и камъни.

„Първо да честитя победата на отбора, на всички шефове и директори и на целия клуб, както и на нашите фенове. Важна победа за нас. Видяхте какво се случи, нямаше как да изпълня корнера. Запалките и стотинките мога да ги приема, но имаше и камъни и не беше окей да изпълнявам корнер. Отидох, говорих с Кабаков, върнах се да изпълнявам, не стана и той просто каза да се прибираме“.

„Аз не съм съдия, така е преценил съдията, не сме се крили, влязохме и след 10 минути излязоха да играем. Благодаря на тези момчета, които бяха отвън и ги укротиха тези фенове. Всичко приемам - обиди, скандирания, но да хвърляш камъни - това вече минава към друг спорт. Казвал съм го много пъти, мен не ме плаши или демотивира, ако ме плюят или псуват, аз излизам и играя моята игра, не отговарям на никого, не провокирам никого. Гледам да си завърша мача“.

„Вътре в съблекалнята си казахме, че излизаме и по най-бързия начин трябва да вкараме и то така стана“.

„Според мен, мое лично мнение е, че всички очаквахме, че такъв ще бъде мачът. Първото полувреме ЦСКА имаше повече положения, последните 15 минути ни набутаха в нашата половина, което е нормално. Аз даже го питах Турицов по едно време: „Вие за нас ли играете?“, защото така изглеждаше, бяха се прибрали момчетата и чакаха от нас инициатива. Но мога да кажа, че не се получи красив двубой, но успяхме да победим и да спечелим важни 3 точки“.

„Ние не сме влезли още в плейофите. Имаме два тежки мача. Имаме мач с Берое, там ще е тежко. Искам да ги поздравя за хубавия стадион и атмосфера, която правят. Трябва още два мача да вземем, за да влезем първи“.

„Аз не съм видял някъде да няма феърплей. Всеки има право на собствено мнение. Ние си вършим работата на терена“, заяви Десподов след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соса

    40 25 Отговор
    Е това е "великата" публика на цска. Това си могат. Да хвърлят и да трошат
  • 2 Мимчят

    33 13 Отговор
    Ами от многото закани цесекарски и писания,че са най добрите,че ще победят и тем подобни,това се очакваше да загубят.Когато падат все някой им пречи.Колко мача соечелиха на къснет.Това го забравиха ,нали. Пак ще са втори...
  • 3 Домус ага

    19 17 Отговор
    50 хиляди евро заплата ти плащам, остава и да не виждаш, че всичко е "феърплей"...

    Коментиран от #11

  • 4 Наркос

    36 14 Отговор
    В близкото минало избирахме за футболист на годината: Стоичков, Пенев , Балъков, Лечков , Костадинов, Трифон Иванов, Ивайло Йорданов, в момента избираме Кирчо.
    Деградацията на държавата е на всички нива , като се почне от политика, спорт , образование, наука , медицински услуги, армия.
    Това е в резултат на 34 години демокрация.
    Този период в българската история роди Кирчовците.

    Коментиран от #6

  • 5 Сега ГГ пак ще им строи стадион

    30 6 Отговор
    При всяка загуба ГГ им строи по един нов стадион. Вече им е построил поне 17 стадиона. И все без тоалетни
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Батето

    22 6 Отговор
    Литекс загуби.Микренското джудже кръв се.е!
  • 8 Гост

    19 5 Отговор
    Какво да очакваш от деградиралата Етрополска публика
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гост

    19 7 Отговор
    Мразим хората на Киро гела ама повече мразим препознавачите от Микре. Браво на Лудогорец
  • 11 5464554

    21 2 Отговор

    До коментар #3 от "Домус ага":

    Ти въобще гледали мача? Орлите си спечелиха с концентрация и индивидуална класа. А да хвърляш камъни ,къде е полицията? На никой не го пожелавам , това е опит за убийство на хора пияни и дрогирани. Пожелавам на Лудогорец да вземе титлата.
  • 12 Чорбев

    13 2 Отговор
    Отборът, създаден от Г. Димитров-Гошо Тарабата- пак ще грабне калъъфката.
  • 13 гост

    11 3 Отговор
    Най-свободното място в родината ни е СТАДИОНА ! Там можеш да обиждаш, псуваш, плюеш, да хвърляш бутилки и камъни, да обгазяваш стадиона, да се биеш до кръв, да чупиш и палиш седалки, без да бъдеш наказан. И всичко това за кефа на едни идиоти нарекли се фенове, а преди им казвахме запалянковци. Но запалянковците бяха са на първите 2 стъпки - обиждаха и псуваха! Да жУвей дИмокрацията!
  • 14 Стоян Александров

    11 2 Отговор
    Сега си представете, че тази циркова трупа стане шампион. Мач в Шампионската лига, срещу любимците от Ливерпоооол и точно в тази минута започнат ,,великите фенчета " тези ,, умни " изпълнения ??? Какво ще стане ??? Мача ще продължи ли ??? А глобата колко ще е, щотоооо сега ,,лошото" БФС ще ги глоби с 1000 лева и толкоз...Гледайте сега смешните наказания...

    Коментиран от #16

  • 15 ами

    10 2 Отговор
    Десподов е по-ценен за България от целия сбирщайн, който е обсебил една емблема и няма нищо общо с нея.
  • 16 може би

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Стоян Александров":

    Някой дирижира изпълненията им, защото те така или иначе са неадекватни.
    Превъзнасят се по един слаб отбор без родни играчи в него и се нахвърлят като на война точно срещу тези, с които шефчетата имат някакъв проблем....

    Леко странно изглежда. Така че може мда предположим някои неща...
    Та, тези предположения ако са верни, срещу Ливърпу фенчетата няма да гъкнат, а ще са кротки кат агънца.
  • 17 Доган ага

    4 6 Отговор
    Кирчо ти си космонавт,а в космоса има всичко астероиди,камъни инопланетяни,сателити така ,че трябва да си свикнал
  • 18 Последния Софиянец

    4 1 Отговор
    Жужака от Микре няма нищо общо с депесето ! Така да знаете ! Има само бизнес отношения с ДоганЯ и с още КОЙ ? Близки отношения ! И религията му една ….,,.,.