Last news in Fakti

1 Май, 2023 17:30 1 238 1

Ювентус пуска Душан Влахович, той се предлагал на Арсенал

  • душан влахович-
  • арсенал-
  • ювентус-
  • футбол-
  • серия а-
  • висша лига

Сръбският нападател бе привлечен от “старата госпожа” в края на януари миналата година за малко над 80 милиона евро от Фиорентина

Ювентус пуска Душан Влахович, той се предлагал на Арсенал - 1

Нападателят на Ювентус Душан Влахович е бил предложен на Арсенал, съобщава торинското издание “Ла Стампа”. Сръбският нападател бе привлечен от “старата госпожа” в края на януари миналата година за малко над 80 милиона евро от Фиорентина. Кариерата му на “Алианц Стейдиъм” тръгна доста добре в началото, но впоследствие нещата не се развиха според очакванията. През този сезон той не е в най-добрата си форма и в последно време често е оставян на скамейката от наставника Масимилиано Алегри.

Именно поради тази причина негови представители са го предложили на Арсенал, като са уверили “артилеристите”, че той е готов да играе за тима. Италианското издание допълва, че от Ювентус ще искат около 70 милиона за услугите на играча през предстоящото лято, ако се появят сериозни кандидати за подписа му.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дърводелеца

    1 0 Отговор
    Следващата Божинка.
    Много шум за нищо.