Last news in Fakti

2 Май, 2023 09:00 6 043 2

Най-великият спортист с решение след развода с една от най-богатите и красиви жени

  • том брейди-
  • американски футбол-
  • спорт-
  • жизел бюндхен

45-годишният бивш коутърбек има нови критерии и иска да има "нормална" приятелка до себе си

Най-великият спортист с решение след развода с една от най-богатите и красиви жени - 1

Най-великият спортист в американския футбол за всички времена Том Брейди е взел категорично решение за бъдеща половинка след развода си с една от най-богатите и красиви жени в света Жизел Бюндхен. 45-годишният бивш коутърбек има нови критерии и иска да има "нормална" приятелка до себе си.

Близък човек от неговото обкръжение разкри пред Radar Online, че следващата на Брейди трябва да бъде по-скоро „консервативна, традиционна“ жена. Източникът продължава: „След Жизел, Том приключи с моделите. Жизел просто познава всички в този бизнес и последното нещо, от което се нуждае в момента, е бившата му съпруга да участва в бъдещия му любовен живот. Освен това вероятно няма да е в настроение за актриси или други знаменитости. Изглежда обаче междувременно е преодолял раздялата – и си търси нова.

Друг приближен на легендата наскоро обясни: „Той иска жените навън да знаят, че той все още е горещ картоф.“

Някогашната мечтана двойка в света на спорта Брейди и Бюндхен бяха заедно от 2006 година, а през 2009 година вдигнаха сватба. Те имат две деца - Вивиан (10) и Бенджамин (13). Разводът им беше финализиран в края на октомври 2022 година.

Посочената причина за изненадващата раздяла беше, че Брейди се оттегли само 40 дни след обявената си почивка през февруари 2022 година и след това продължи за още един сезон, което беше изненада и за Жизел. Твърди се, че тя бързо осъзнала, че фокусът му не е върху семейството. След това в предсезона двойката прекара "кризисна ваканция" на Бахамите, но и това не успя да спре развода им.

Жизел също вече си търси нов. През последните седмици тя беше свързвана с 55-годишния милиардер Джеф Софър и наскоро беше видяна публично с 34-годишния си треньор по жиу-джицу Хоаким Валенте. Досега Бюндхен само отрича връзка със Софер.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    6 1 Отговор
    Да дойде на ваканция в БГ тук е пълно със скромни златотърсачки, доволен, ще остане! Най-много после да напише някоя в социалките, че му е като муцунка на мравояд, но поне няма му излезе скъп развода!

    Коментиран от #2

  • 2 Пeдофил дълголетник

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лорд Минчу":

    Тоя се е тъпкал с толкова химия, че и палка да му е е все тая. Иначе оная палавница бразилката ще избяга ли от хубавото?