Last news in Fakti

3 Май, 2023 08:09 1 284 2

Шок: ПСЖ санкционира Меси, извади го от състава

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж

Световният шампион е наказан с изваждане от състава за период от две седмици, през който той не само няма да играе за тима, а дори няма да има правото да тренира

Шок: ПСЖ санкционира Меси, извади го от състава - 1

Пари Сен Жермен санкционира Лионел Меси заради пътуването му до Саудитска Арабия тези дни, за което се оказва, че не е бил получил разрешение от клуба. Световният шампион е наказан с изваждане от състава за период от две седмици, през който той не само няма да играе за тима, а дори няма да има правото да тренира. Освен това за това време той няма да получава заплата, отбелязват "Екип" и "Радио Монте Карло.

В понеделник Лео се появи в Саудитска Арабия заедно със семейството си за ваканция. Той обаче не е бил поискал разрешение за това от ръководството на ПСЖ. Освен всичко нападателят е посланик на туризма в арабската страна и именно за това е избрал нея като дестинация за почивка със семейството си.

Следващият мач на състава е на 7 май, а Меси е здрав, не е наказан и съответно би трябвало да тренира. На всичко отгоре ПСЖ изобщо не е сигурен шампион, макар да има 5 точки аванс.

Много е вероятно този скандал само да улесни раздялата между аржентинеца и клуба. Неговият договор изтича в края на сезона и има клауза за подновяването му, но футболистът като че ли е против това. На този етап той предпочита да се завърне в Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо от панелката

    7 5 Отговор
    Меси е по велик от селското отборче ПСЖ, така че те са губещата страна в конфликта.
  • 2 Радостин

    3 1 Отговор
    Меси Дузпата отново се провали. Срам!