Last news in Fakti

23 Май, 2023 06:03 1 035 0

ПСЖ и Ман Юнайтед напредват в преговорите за Неймар

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • манчестър юнайтед

Нападателят бил убеждаван да дойде на "Олд Трафорд"

ПСЖ и Ман Юнайтед напредват в преговорите за Неймар  - 1
Снимка: БГНЕС

Преговорите за Неймар между ПСЖ и Манчестър Юнайтед са в напреднал етап, твърди "Екип". Нападателят бил убеждаван да дойде на "Олд Трафорд" от съотборника си в бразилския национален отбор Каземиро, който от миналата година е играч на "червените дяволи". Засега най-голямата спънка е, че англичаните предпочитат да вземат под наем нападателя, а ПСЖ иска да се раздели окончателно с него.

Настоящият контракт на Неймар с парижани е до 2027 г., а този сезон той записа 13 гола и 11 асистенции, но в момента е контузен. В близките дни Луис Кампос, който е спортният съветник на ПСЖ, ще се срещне с мениджърите на играча.

Отбелязва се, че Челси и Нюкасъл също следят ситуацията с бразилеца, но засега преговори не са водени.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА