Last news in Fakti

6 Юли, 2023 12:14 2 879 2

Волейболистка омая звездата Винисиус

  • реал мадрид-
  • сексапил-
  • волейбол

Звездна връзка

Звездата на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, има нова тръпка и тя също е спортистка. Бразилецът с широка усмивка е гадже с Кий Алвеш, която често е определяна за най-сексапилната волейболистка в света, информира "Гонг". Музата на Винисиус е Инстаграм звезда.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кавало

    0 1 Отговор
    Тук вече се вижда естетика и еротика. не е като оня глист Дончо нудиста.

    Коментиран от #2

  • 2 експресивен талант

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "кавало":

    И ти си май като автора Тервел! Каква естетика и еротика видя в жена висока 1.58, на която автора дори не й знае името? Тя се казва Кейла Алвеш и играе като либеро в отбор от 3-та девизия в бразилското първенство. Тя НИКОГА и от НИКОГО, НЕ е определяна за най-сексапилната волейболистка в света! Следвана е в мрежите от по-малко от 12 000 като автора на статията и малцина дори са и чували името.