Last news in Fakti

7 Юли, 2023 07:11 2 944 0

Ман Юнайтед продава Хари Магуайър и още двама за 100 милиона паудна

  • хари магуайър-
  • фред-
  • антъни еланга-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Цената, поставена на Магуайър, е 40 милиона паудна, докато за другите двама на "Олд Трафорд" искат по 30 милиона

 Ман Юнайтед продава Хари Магуайър и още двама за 100 милиона паудна - 1

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг продължава работата по освежаване на състава за новия сезон. Освен, че в клуба усилено се работи по привличане на нови попълнения, в същото време друга важна задача е да бъдат продадени няколко ненужни играчи, които не влизат в плановете на наставника, а спечелените от тези сделки пари да бъдат реинвестирани в нови футболисти. Сред нарочените за гонене са Фред, Хари Магуайър и Антъни Еланга, пише "Гардиън".

"Червените дяволи" се надяват от продажбите на тези трима футболисти в касата на клуба да постъпят около 100 милиона паунда. Цената, поставена на Магуайър е 40 милиона паудна, докато за другите двама на "Олд Трафорд" искат по 30 милиона.

За Магуайър отдавна е ясно, че ще му се търси купувач през лятото, след като през миналия сезон загуби титулярното си място и започна в само 8 мача в Премиър лийг. Интерес към него не липсва, като той е свързван с Нюкасъл, Уест Хам и Пари Сен Жермен.

Сащото може да се каже и за Еланга, който почти не получавеше шанс за изява през миналата кампания. За него се говори, че е желан от Галатасарай и РБ Лайпциг.

Фред играеше по-често през кампанията, но и той не е оставил особено добри впечатления в Тен Хаг, който е готов да се раздели с него. Бразилецът е свързван с Фулъм и Рома. И за тримата обаче все още не са постъпили официални оферти на "Олд Трафорд" и тепърва ще видим дали ще бъдат продадени и за какви суми.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА