Last news in Fakti

9 Юли, 2023 10:00 3 161 3

Ман Юнайтед почти мигновено заличи Давид де Хеа

  • манчестър юнайтед-
  • давид де хеа-
  • вратар-
  • футбол

Само часове бяха нужни на клубния сайт на „червените дяволи”, за да заличи профила на испанеца в първия състав на клуба

Ман Юнайтед почти мигновено заличи Давид де Хеа - 1

Ръководството на Манчестър Юнайтед действа почти мигновено, след като Давид де Хеа обяви, че напуска „Олд Трафорд. Само часове бяха нужни на клубния сайт на „червените дяволи”, за да заличи профила на испанеца в първия състав на клуба.

Този факт определено подразни феновете, които бяха меко казано разочарования.

Де Хеа се превърна в истинска легенда на „Олд Трафорд”. Той прекара в клуба над 12 години и записа над 500 мача, но въпреки това напуска отбора с горчивина. Испанецът си тръгва като свободен агент, след като двете страни не се разбраха за нов договор.

Справка в официалния сайт на Юнайтед показва, че в момента първият състав на клуба разполага само с двама вратари в лицето на юношата Том Хийтън и Дийн Хендерсън.

Редица клубни легенди критикуваха действията на ръководството на Манчестър Юнайтед спрямо Давид де Хеа.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тежко

    6 4 Отговор
    тоя не беше добър вратар за юнайтед...с онова дърво макгуайър колко гола си направиха???
  • 2 Истината

    3 1 Отговор
    Неблагодарници
  • 3 Батко

    0 0 Отговор
    Павеле, Павеле... Ковачев, Ковачев... Ако 36-гидишния Том Хиитън разбере, че си го представил като "юношата" ще те почерпи може би!
    Той е бивш юноша на клуба, но за първия отбор дебютира едва преди година, след завръщането си в клуба като свободен агент след като кариерата му премина в няколко други клуба, последно Бърнли.