Last news in Fakti

9 Юли, 2023 19:30 1 112 0

Реал Мадрид все още не е осъществил контакт с Мбапе

  • реал мадрид-
  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол

Катарският собственик на парижани Насер Ал-Хелаифи е наясно, че с всеки изминал ден вероятността да вземе сериозна трансферна сума за френската суперзвездата намалява и играчът може да напусне със свободен трансфер догодина, освен ако не преподпише с клуба

Реал Мадрид все още не е осъществил контакт с Мбапе - 1

От Реал Мадрид все още не са осъществили никакъв контакт със звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, пише “Марка”.

Коментарите на френската суперзвезда за парижкия клуб, както и наскоро изпратеното от него писмо, сякаш подсказват, че е все по-вероятно да се стигне до неговото напускане, като най-вероятната нова негова дестинация е именно Кралския клуб.

От Реал Мадрид обаче на този етап не бързат с евентуален негов трансфер, като по-скоро заемат изчаквателна позиция. От “лос бланкос” сякаш предпочитат да дойде лятото на 2024 г., когато договорът на Мбапе изтича.

От Реал не са осъществявали никакъв контакт нито с ПСЖ, нито със самия Мбапе. Катарският собственик на парижани Насер Ал-Хелаифи е наясно, че с всеки изминал ден вероятността да вземе сериозна трансферна сума за френската суперзвездата намалява и играчът може да напусне със свободен трансфер догодина, освен ако не преподпише с клуба. Според “Марка” евентуално привличане на Мбапе може да струва на мадридския гранд умопомрачителната цена от над 400 млн. евро - с трансферната сума и евентуалните бонуси.

Логично от Реал не искат да плащат такава огромна сума, след като теоретично могат да привлекат играча без пари през лятото на 2024 година. Появиха се дори спекулации, че французинът и Кралският клуб имат негласно споразумение и са се разбрали именно за свободен трансфер - нещо, което според “Марка” не отговаря на истината.

От ПСЖ пък са категорични, че пред Мбапе има две опции - да преподпише или да бъде продаден през това лято, но на практика френският клуб не може да го принуди направи нещо против волята си. По всичко изглежда, че става въпрос за игра на нерви и до края на трансферния прозорец може да се случи всичко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА