Last news in Fakti

10 Юли, 2023 09:36 1 105 0

Бейтар с предупреждение към трансферна цел на ЦСКА

  • данило асприля-
  • футбол-
  • цска-
  • бейтар йерусалим

От клуба са готови да потърсят съдействие и от местната футболна федерация, след като колумбиецът отново даде ясно да се разбере, че иска да напусне

Бейтар с предупреждение към трансферна цел на ЦСКА - 1

Израелският Бейтар Йерусалим е отправил последно предупреждение за дисциплинарно наказание към трансферната цел на ЦСКА Данило Асприля. От клуба са готови да потърсят съдействие и от местната футболна федерация, след като колумбиецът отново даде ясно да се разбере, че иска да напусне.

Той написа в Туитър „Желанието ми да се махна от тук нараства с всеки изминал ден“, а впоследствие изтри публикацията си. Според шефовете на Бейтар тези негови действия за пореден път уронват престижа на клуба.

Асприля, който бе голмайстор на тима за миналия сезон, опита да разтрогне договора си по взаимно съгласие. Тогава обаче евреите научиха за интереса на ЦСКА към него и не се съгласиха да го пуснат без пари. Според информации в местните медии Бейтар иска компенсация от 200 000 евро за правата на 34-годишния играч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА