Last news in Fakti

12 Юли, 2023 16:27 2 834 2

Ако иска Мбапе още сега - Реал Мадрид трябва да плати над половин милиард

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • псж

ПСЖ отчаяно иска да задържи Мбапе и не иска той да напусне безплатно, като му постави ултиматум: или да подпише нов договор, или ще бъде продаден това лято

Ако иска Мбапе още сега - Реал Мадрид трябва да плати над половин милиард - 1

През последните няколко седмици имаше много спекулации относно интереса на Реал Мадрид към подписа на Килиан Мбапе, след като 24-годишният нападател разкри намерението си да напусне Пари Сен Жермен като свободен агент в края на следващия сезон.

ПСЖ отчаяно иска да задържи Мбапе и не иска той да напусне безплатно, като му постави ултиматум: или да подпише нов договор, или ще бъде продаден това лято.

Реал Мадрид би предпочел да привлече Мбапе през 2024-а година, тъй като няма да плаща трансферна сума. Relevo изчислява, че ако сделката се осъществи това лято, цялата операция ще струва на „Лос Бланкос“ около 550 милиона евро.

Това включва сумата за трансфер, заплата, бонус при подписването на договора и комисионни на агентите. При тази ситуация клубът ще бъде принуден да продаде един или няколко играча, за да не се окаже на минус. В резултат на това, Реал Мадрид почти сигурно ще се откаже от френския национал това лято, освен ако цената не бъде драстично намалена.

И Реал Мадрид, и Мбапе биха предпочели той да изчака остатъка от договора си, преди да се отправи към испанската столица следващото лято. Позицията на ПСЖ обаче е твърда и това означава, че той може да бъде принуден да напусне през следващите няколко седмици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мале мила

    2 1 Отговор
    за тия футболери парите са като пясъка по плажа от къде ли идват ? гледа ги и сега срещу Юве ми те с номер 30 са еди статисти в псж...
  • 2 ИВАН

    4 3 Отговор
    Бапе, мапе ... много скъпи станали тия ма.муни ... поне да ставаха за гледане, ама и за това не стават