Last news in Fakti

20 Юли, 2023 10:27 1 271 1

ЦСКА отряза категорично италиански клуб за една от звездите си

  • тобиас хайнц-
  • цска-
  • верона-
  • футбол

"Червените" били готови да водят преговори за евентуална продажба на норвежеца, но само при определени финансови условия

ЦСКА отряза категорично италиански клуб за една от звездите си - 1

ЦСКА е отрязал категорично Верона за една от звездите си - Тобиас Хайнц, твърди "Мач Телеграф", позовавайки се на сигурен източник в клуба. "Червените" били готови да водят преговори за евентуална продажба на норвежеца, но само при определени финансови условия.

Офертата, която е дошла от Верона, се видяла прекално ниска на "червените" шефове, които набързо отрязали мераците на италианския клуб.

На "Армията" не очакват, че Верона ще поднови преговорите за Хайнц преди приключване на трансферния прозорец, защото разминаването във финансово отношение е много голямо. Тобиас Хайнц пристигна в отбора в началото на годината и бързо се превърна в основен футболист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА е отрязал категорично Верона

    1 0 Отговор
    ЦСКА е отрязал категорично Верона