Last news in Fakti

25 Юли, 2023 10:45 1 061 2

ЦСКА ще бъде без новата си звезда срещу Сепси

  • данило асприля-
  • цска-
  • сепси-
  • футбол

Причината е наказание от преди две години, когато колумбиецът носи екипа на Апоел Беер Шева и получава червен картон при гостуване на Анортозис

ЦСКА ще бъде без новата си звезда Данило Асприля в първия мач със Сепси. Причината е наказание от преди две години, когато колумбиецът носи екипа на Апоел Беер Шева и получава червен картон при гостуване на Анортозис. Оттогава Асприля не е играл в Европа, което значи, че сега ще пропусне един мач.

Вчера излезе групата на ЦСКА за втория кръг от квалификациите за Лига на конференциите. Картотекиран е Дюкенс Назон, който ще поведе атаката на ЦСКА срещу Сепси. Любопитното е, че в групата е и Бисмарк Чарлс, който лекуваше контузия и все още не е ясно кога ще се завърне.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 1 Отговор
    Пишете цялото име на това МЕНТЕ доведения Литекс обединен с Етрополе, цска ФАЛИРА!
  • 2 ЦСКА СОФИЯ

    0 0 Отговор
    ЕЙ КОМИК. МАРШ В СУХАТА РЯКА.