Last news in Fakti

25 Юли, 2023 14:30 1 450 3

Килиан Мбапе отхвърля многомилионната оферта от Саудитска Арабия

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • саудитска арабия-
  • псж-
  • оферта

Вчера от Пари Сен Жермен приеха офертата от 300 милиона евро за Мбапе и дадоха зелена светлина на саудитския клуб да преговаря с играча

Килиан Мбапе отхвърля многомилионната оферта от Саудитска Арабия - 1

Френската звезда Килиан Мбапе няма намерение да играе в Саудитска Арабия, въпреки смайващата оферта на Ал Хилал към него, пише Relevo.

Вчера от Пари Сен Жермен приеха офертата от 300 милиона евро за Мбапе и дадоха зелена светлина на саудитския клуб да преговаря с играча. Желанието на Мбапе е да изкара и последната година от договора си при парижани, а след това да премине като свободен агент в Реал Мадрид.

24-годишният футболист бе оставен извън състава на ПСЖ за предсезонното турне на тима в Япония. Ръководството на френския гранд не иска да се раздели с Мбапе за без пари и точно затова прие главозамайващата оферта от Ал Хилал. Очаква се обаче разговорите между играча и клуба от Саудитска Арабия да ударят на камък. Интересът към Мбапе е голям, като освен Реал Мадрид, той е желан и от Манчестър Юнайтед, Челси и други.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 5 Отговор
    Един ден ще играе в Русия, понеже петродоларите са само амбалаж за горене.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стенли1

    0 0 Отговор
    Той иска да спечели шампионската лига и не му пука за офертите от С.Арабия.