Last news in Fakti

2 Август, 2023 11:20 2 257 3

ПСЖ изтри Килиан Мбапе

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол

По този начин парижани продължават да омаловажават ролята на Килиан Мбапе, като вече се отнасят към него като бивш играч на отбора

ПСЖ изтри Килиан Мбапе - 1

ПСЖ премахна снимката на Килиан Мбапе от корицата на официалния уебсайт на клуба, отбелязва "Марка". При стартиране на страницата за отбора потребителите виждат плакат с изображения на Неймар, Марко Верати, Маркиньос, Лука Ернандес и Лий Канг Инг, но не и Килиан Мбапе. По този начин парижани продължават да омаловажават ролята на Килиан Мбапе, като вече се отнасят към него като бивш играч на отбора.

По-рано ПСЖ не включи френския национал в групата за турнето в Япония и го обяви за продан. Причината е, че нападателят отказва да поднови договора си, който изтича следващото лято.

От "Марка" напомнят фундаменталното значение на Мбапе за ПСЖ. Без него парижани нямат спечелен мач от 4 февруари, когато той не бе на терена срещу Тулуза, но съотборниците му стигнаха до победата. През пролетта ПСЖ записа две поражения и едно равенство без Килиан, няма успех и в трите двубоя от лятната подготовка до момента - 2 загуби и едно равенство.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ембабе Емдеде от Францие

    9 3 Отговор
    Здравейте аз съм Ембабе Емдеде от Францие и много искам да отида в Реал Мадрид но Карло Анчелоти не ми дава и казва че има най добрите нападатели на света в лицето на Винисиус и Родриго и те ще вкарат поне пет гола през новият сезон така че моята опция е да отида при Роналдо и Бензема в Саудитска Арабия и да взема заплата колкото да изхраня цяла Африка и даже Австралия
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Коко

    1 2 Отговор
    Малката 🐒 е страшно алчна,но все пак знае кой е най-великият клуб в света...