Last news in Fakti

3 Август, 2023 08:00 2 328 1

Интересни резултати в осемте двубоя от квалификациите за Шампионска лига

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • резултати

Не липсваше и драма.

Интересни резултати в осемте двубоя от квалификациите за Шампионска лига - 1


Снощи се изиграха осем двубоя от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Получиха се някои интересни резултати, като не липсваше и драма.

В първия мач за деня Динамо Загреб нямаше никакви проблеми. Хърватите спечелиха с 2:0 при гостуването си на Астана и продължават напред с общ резултат 6:0. В третия квалификационен кръг те ще се изправят срещу гръцкия АЕК. Астана пък отива в Лига Европа, където ще се изправи срещу Лудогорец.

Карабах и Ракув направиха равенство 1:1 в реванша, но това бе добре дошло за поляците, които продължават напред след успеха си с 3:2 в първия мач.

Молде пък постигна трудна, но сладка победа с 2:0 над ХИК Хелзинки и го елиминира, въпреки загубата с 0:1 в първия двубой.

След това започнаха по-драматичните мачове, като два от тях бяха решени с дузпи, а един след продължения.

Макаби Хайфа отстрани състава на Шериф Тираспол, побеждавайки го с 4:1 след продължения. (0:1 в първата среща).

Сервет пък направи малко чудо и успя да се пребори с Генк след изпълнение на дузпи, макар да игра с човек по-малко почти цял мач.

Дузпи решиха и спора между Хекен и Клаксвуйк в полза на състава от Фарьорски острови.

Копенхаген пък записа нов успех над Брейдаблик, но този път мачът бе доста вълнуващ с цели девет гола за 6:3 в полза на датчаните.

Галатасарай пък срещна доста трудности с Жалгирис, но все пак го елиминира с минимален успех с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трябва да забранят нарушенията

    1 0 Отговор
    И футбола ще се промени и головете ще са повече