Last news in Fakti

8 Август, 2023 08:00 11 783 3

Интер Маями вече изхвърли първия играч заради Меси

  • интер маями-
  • футбол-
  • лионел меси-
  • марсман

Пристигането на Меси в Америка се счита за най-сериозното в спортен план след преминаването на Пеле в Ню Йорк Космос през 1975-а година

Интер Маями вече изхвърли първия играч заради Меси - 1

Лионел Меси не спира да попада сред заглавията след преминаването му в Интер Маями като свободен агент от Пари Сен Жермен след две години във френската столица. Дни след пристигането на аржентинеца в САЩ тимът от Флорида реши да прекрати контракта на вратаря Ник Марсман.

Пристигането на Меси в Америка се счита за най-сериозното в спортен план след преминаването на Пеле в Ню Йорк Космос през 1975-а година, но Марсман изрази наскоро опасенията си около тази сделка. „Смятам, че нашият отбор не е готов за неговото идване. Имаме временен стадион и хората могат да влязат на терена, тъй като няма хубави прегради. Стадионът също така няма охрана и не сме готови, но се надявам това да се случи“, каза вратарят пред ESPN.

След тези коментари пък от Интер Маями решиха да прекратят договора на Марсман, като по регулациите на МЛС клуб от местната дивизия може да го стори един път на сезон с играч и така от Интер са взели решението това да се случи с вратаря.

Той се присъедини към американците през 2021-а година след две години във Фейеноорд. 32-годишният футболист игра 29 пъти под рамката на вратата на „чаплите“ през сезона.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    35 2 Отговор
    Не е заради Меси а защото поставя под съмнение решенията на ръководството. Да си направи той отбор, да привлече когото си иска, да изгради 5-метрови огради и т.н.
  • 2 Лео Нулата

    7 14 Отговор
    Злобния Меси ще провали Интер Маями.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.