Last news in Fakti

14 Август, 2023 14:30 2 494 3

Хелениус разкри какво помни от нокаута срещу Антъни Джошуа

  • робърт хелениус-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • нокаут-
  • спорт

В седмия рунд британецът отпусна дясната си ръка и сложи край на мача

Хелениус разкри какво помни от нокаута срещу Антъни Джошуа  - 1

Робърт Хелениус беше победен от Антъни Джошуа в Лондон, след като смело се намеси като заместващ съперник в последната минута. Финландецът бе нокаутиран в 7-и рунд от Ей Джей пред публиката в О2 Арина в Лондон. В седмия рунд британецът отпусна дясната си ръка и сложи край на мача. Пред финландската медия Yle Urheilu, Хелениус каза, че не си спомня удара.

„Това беше голям взрив. Не помня въздействието, силите ми бяха на изчерпване в този момент. Разбира се, че боли, сърцето най-много. Наистина бих искал да спечеля този мач. Ще видим какво ще излезе от това“, обяви Хелениус.

Въпреки убедителния финал, Хелениус чувства, че показа добри неща на ринга. Някои от ударите му разкървавиха носа на Джошуа и предизвикаха лек оток около окото му.

„Ударих го добре с ляв прав и забелязах, че той беше малко смутен от това. Трябваше просто да пусна правилния удар. Нараних го много пъти и в един момент имах чувството, че държа мача в ръце.”

Финландецът вярва, че е щял да спечели, ако не беше заел мястото в последния момент.

„Все още смятам, че ако ми бяха дадени 12 седмици за този мач, крайният резултат нямаше да е такъв. Щеше да е обратното. „Тук нямах условия за 12 рунда. По-добрият спечели този път, това е всичко... Въпреки че загубих, това ме остави с добро чувство. Няма да коментирам дали кариерата ще продължи.”

На 39 години и последните му две загуби бяха с тежки нокаути, малко вероятно е Хелениус да продължи още дълго на сцената в тежка категория. Що се отнася до Ей Джей, той се приближава с още една стъпка към потенциална битка с Дионтей Уайлдър следващия януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 курбат мамулев

    1 1 Отговор
    колко жалък бях аз, неегрото е класи над мен.... добре, че няма да се срещам с Усик.... направо ще съм за телк ако уживея
  • 3 Бачо Кольо

    0 0 Отговор
    И сега си за ТЕЛК