Last news in Fakti

14 Август, 2023 20:00 1 671 0

Лудогорец официално обяви силен изходящ трансфер

  • мануел кафумана шоу-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • макаби хайфа

Днес двата клуба финализираха успешно преговорите по сделката, като националът на Ангола премина серия медицински изследвания и тестове в Израел

Лудогорец официално обяви силен изходящ трансфер - 1

Лудогорец реализира силен изходящ трансфер. 12-кратният шампион на България продаде дефанзивния халф Мануел Кафумана Шоу на Макаби Хайфа, съобщиха от „Хювефарма арена”.

Днес двата клуба финализираха успешно преговорите по сделката, като националът на Ангола премина серия медицински изследвания и тестове в Израел.

Това е втори трансфер по оста Лудогорец-Макаби Хайфа. Преди малко повече от година „орлите“ продадоха на израелския първенец и участник в групите на Шампионската лига крилото Мавис Чибота.

„Оставям много приятели в Лудогорец. Пожелавам успех на отбора в евротурнирите и вътрешното първенство“, заяви Шоу, който се очаква да направи своя дебют в първенството на Израел на 26 август.

„ПФК Лудогорец благодари на Шоу за периода , в който защитаваше цветовете на на Клуба и му пожелава успех в Макаби”, написаха още „орлите”.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА