Last news in Fakti

25 Август, 2023 09:30 2 143 8

Ивайло Петев отписа реванша: Трябва да насочим усилия към първенството и Лигата на конференциите

  • ивайло петев-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • лига европа-
  • аякс-
  • лига на конференциите

Да, естествено, споделям мнението, че това е сблъсък с реалността

Ивайло Петев отписа реванша: Трябва да насочим усилия към първенството и Лигата на конференциите - 1

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори след поражението с 1:4 от Аякс в плейофите от Лига Европа. Бившият национален селекционер призна, че отборът му трябва да насочи усилията си към родния шампионат и Лигата на конференциите.

"Да, естествено, споделям мнението, че това е сблъсък с реалността. Допуснахме три гола, това е немислимо срещу отбор като Аякс. През второто полувреме не можем да се срамуваме от поведението си, но първите три гола бяха недопустими. През второто полувреме направихме ротации в състава и създадохме положения за гол. Там, където сме се класирали, е реално, трябва да насочим усилията си към първенството и Лигата на конференциите.

Бяхме плахи през първото полувреме, бяхме неубедителни, нерешителни в определени моменти. Не е приятно по този начин да допуснеш три гола. Трябваше да променим доста неща, да играем така, както можем, с промените втората част, включиха се всички с ентусиазъм, имахме доста ситуации, но за жалост само един гол. В Амстердам трябва да изглеждаме както бяхме през втората част, футбол се играе без страх и респект. Не мисля, че сгъстеният цикъл ни е попречил", каза Ивайло Петев след поражението в Разград.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фергюсън

    14 1 Отговор
    Гола вода сте.

    Коментиран от #3

  • 2 да продават

    10 0 Отговор
    Петев да пуска Десподов и Текпетей титуляри от 1-а до последна минута на реванша и ако не сътрворят поне един гол, да ги продават с комсическа скорост!
    Вчера без тях Лудогорец изглеждаше по-опасен. Евтиния и скромен Делев игра по-добре и от двамата на куп.

    Срамота е да имаш такъв рядък шанс да блеснеш и да стартираш кариера на друго ниво и да играеш като немотивирана баба. Или толкова си могат?
  • 3 не съвсем

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Фергюсън":

    Просто Аякс играха добре и им влязоха положенията.
    Няма отбор от Изтока който да не може да бъде разбит с 3 гола от този Аякс , ако последните имат поне малко ксъмет в съответният мач.
    Ако мачът беше влязал в друго русло, воидя се през второто полувреме, можепе и бойко реми да се изкове.
    Нкрая и Левски и Лудогорец ще отпаднат и дори обшата ГР ще е подобна....
  • 4 Стилян

    7 1 Отговор
    Няма по-некадърен от Петев.
  • 5 кУмУнист

    7 0 Отговор
    Събличай. Ама ако Железов или Кабаков свиреше мача, Аякс щяха да паднат с 4:1 с 2 червени картона за тях и 5 дадени дузпи за Лудогорец.
  • 6 Стършел

    2 0 Отговор
    По-добре да каже истината , а не да ръси клишета. Поне това му признавам. А тя, истината е очевадна де.
  • 7 Реалността

    1 0 Отговор
    домусите му мажат ските в момента !!
  • 8 Япония-България 7:1

    1 0 Отговор
    Бе то първенството си е ваше и без усилия, поне за ритнитопковците. Най-много усилия полагат съдиите и резултата се видя снощи. В лигата на конференциите ще се потвърди отново.