Last news in Fakti

5 Септември, 2023 15:53 772 0

Физическите проблеми на Погба може да се отразят на договора му с Ювентус

  • пол погба-
  • футбол-
  • ювентус-
  • договор

Настоящият му контракт на стойност 8 милиона евро на година изтича през юни 2025-а, но Джунтоли има намерение да предоговори споразумението

Физическите проблеми на Погба може да се отразят на договора му с Ювентус - 1

Спортният директор на Ювентус Кристиано Джунтоли скоро ще се срещне с агента на Пол Погла Рафаела Пимента, за да обсъдят отново договора на френския футболист с гранда от Торино, твърдят италианските издания Tuttosport и Calciomercato.com.

Физическите проблеми на Погба продължават, след като бившият защитник на Манчестър Юнайтед претърпя лека мускулна травма при победата на Ювентус над Емполи с 2:0 в неделя.

Настоящият му контракт на стойност 8 милиона евро на година изтича през юни 2025-а, но Джунтоли има намерение да предоговори споразумението.

Среща с Пимента вече бе планирана за септември, но се очаква двамата да се срещнат още тази седмица. Вероятно ръководството на Ювентус ще поиска от Погба да намали заплатата си, но ще му предложи по-дълъг договор.

Пол Погба записа само седем мача от завръщането си в Торино преди година до момента и бе титуляр само в един двубой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА