Last news in Fakti

13 Септември, 2023 19:20 2 090 2

Ди Мария настигна Марадона, лидер в класацията е Меси

  • анхел ди мария-
  • футбол-
  • аржентина-
  • марадона-
  • лионел меси

Така 35-годишният футболист вече има 26 асистенции за "гаучосите" и се изравни по този показател с легендата Диего Марадона на второто място

Ди Мария настигна Марадона, лидер в класацията е Меси - 1

Анхел Ди Мария се отличи с пасове за два от головете на Аржентина за победата с 3:0 над Боливия в мач от квалификациите за Мондиал 2026.

Така 35-годишният футболист вече има 26 асистенции за "гаучосите" и се изравни по този показател с легендата Диего Марадона на второто място.

Лидер в тази класация е Лионел Меси с 54 асистенции за националния отбор на Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пян_Гъ

    1 5 Отговор
    Меси е много далеч от Марадона, а за си Мария няма какво да говорим. Ами просто да си пуснат записи от световни първенства и да видят. Когато Меси направи провинциален отбор като Наполи шампион в Италия и Европа, тогава пак ще говорим. Щото е друго цял отбор като Реал да играе за теб, нъл тъй? Аре да не се правим, става ли? И с тая измислена световна титла за статистическа тежест, нямам думи! Не че е слаб, напротив, но Марадона си е Марадона.
  • 2 Курдо к. Оленков

    0 2 Отговор
    Ди Мария игра по-добре от Меси на световното, има ли спор по това? А че и двамата са далеч от Марадона е ясно.