Last news in Fakti

26 Септември, 2023 09:16 1 304 3

Квотата за играчи извън ЕС започва да създава сериозен проблем в Левски

  • левски-
  • футбол-
  • чужденци

Както е известно на "Герена" имат човек в повече и всеки път един трябва да бъде извън групата

Квотата за играчи извън ЕС започва да създава сериозен проблем в Левски - 1

В Левски има проблем, който не е във фокуса на "сините" и техните привърженици, но започва да тегне със сериозна сила, пише "Мач Телеграф". И той е свързан с квотата за играчи извън ЕС.

Както е известно на "Герена" имат човек в повече и всеки път един трябва да бъде извън групата. Засега изборът в повечето случаи се пада на един и същ играч - Дарлан. И според запознати тази ситуация е започнала да му писва, гласи още информацията.

Засега нисичкият халф стиска зъби, но не е ясно дали ще продължи да приема това с лекота. Особено, когато ще трябва да гледа отстрани мачове, за които всички мечтаят - срещу Лудогорец и ЦСКА. Засега той се спаси на два пъти - срещу Локомотив Пловдив и Хебър. Тогава извън групата останаха съответно Роналдо и Рикардиньо.

В Левски се надяват, че проблемът ще бъде решен през октомври, когато се очаква Уелтън и Цунами да получат български паспорти. До тогава обаче пред Николай Костов ще стои задачата да успокоява Дарлан или друг от играчите извън ЕС, на който ще реши да не разчита за даден мач.

Засега Хосе Кордоба, Уелтън и Цунами са със статута на твърди титуляри и едни от най-важните играчи в отбора. Роналдо също не се пипа, след като докара Левски до бараж за Лига на конференциите с попадението срещу Апоел Беер Шева. Рикардиньо пък е единственият чист централен нападател в отбора, след като възстановяването на Билал Бари продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йеронимус БОШ

    1 3 Отговор
    ПРОБЛЕМЪТ за сините не е ли ДЪЛГА КЪМ НАП за много , много , много милиони и то от дълги години насам ?
  • 2 Зайо Байо

    1 2 Отговор
    Защо ли ги наричат вече - ОТБОРЪТ НА ВЛАСТТА ? Заради видните им и обемисти фенове Бойко ТИКВАТА и Делян ШИШИ ли ?
  • 3 Левски 1914

    3 0 Отговор
    ЛЕВСКИ някога може да си платят дълговете, а ФАЛИРАЛИЯ отбор никога няма да ги платят. Заради Ганчевите схеми много малки деца и пенсионери останаха гладни.