Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 10:10 890 1

Моуриньо: Работя за собствениците, за феновете и за играчите на Рома

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • рома-
  • фрозиноне

Преди три месеца бях обичам и нужен - настъпваше паника при мисълта, че мога да си тръгна

Моуриньо: Работя за собствениците, за феновете и за играчите на Рома - 1

Рома постигна едва втората си победа през сезона в Серия “А”. Отборът на Жозе Моуриньо се наложи с 2:0 над Фрозиноне и се отдалечи от дъното на класирането, а португалецът похвали отбора за показания характер.

“През първото полувреме допуснахме няколко положения пред вратата ни. Да на забравяме, че в линията на защитата игра и халф. Справихме се, защото бяхме сплотени и си помагахме. Всички помагаха в дефанзивен план. Обичам отборът да действа като едно цяло. Фрозиноне няма нищо общо със Серия “Б”. Харесаха ми още докато ги анализирах, а днес също показаха, че са качествен тим”, заяви Моуриньо.

“Никой не може да ме обвини, че Лукаку не вкарва голове, защото той продължава да бележи. Прави го за Рома, както го правеше в Манчестър Юнайтед и Интер. Като треньор съм щастлив, че мога да разчитам на него”, подчерта португалският специалист.

“Преди три месеца бях обичам и нужен. Настъпваше паника при мисълта, че мога да си тръгна. Сега признавам, че началото на сезона беше ужасно, но причините са много. Знаех, че срещу Фрозиноне ще покажем друго лице, независимо дали ще победим, или не. Не беше лесно да реагираме след тежката загуба от Дженоа. Подкрепата на феновете много ни помогна. Благодаря им. Някои момчета бяха под стрес, но привържениците ни посрещнаха след мача в Генуа така, сякаш сме спечелили”, призна Специалния.

“Бъдещето ми? Имам договор до 30 юни и не се притеснявам. Треньорът трябва да уважава собствениците на клуба и да не коментира нищо. Работя за тях, за феновете и за играчите. Когато нещата се получават, съм щастлив”, добави Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валери Божинов

    1 1 Отговор
    Жозето е най големия