Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 10:00 1 409 2

Дани Алвеш възнамерява да сключи сделка със следствието

  • дани алвеш-
  • футбол-
  • дело-
  • съд-
  • сделка

Според източника Алвеш наскоро е сменил адвоката си

Дани Алвеш възнамерява да сключи сделка със следствието - 1

Бившият защитник на Барселона, Ювентус, Пари Сен Жермен - Дани Алвеш, възнамерява да сключи сделка със следствието, за да постигне минимална присъда, предава Mundo Deportivo.

Според източника Алвеш наскоро е сменил адвоката си. Сега интересите на бразилеца се представляват в съда от Инес Гуардиола, каталунска адвокатка, която е специалист по казуси със сексуално насилие и наказателно право. Заедно със смяната на съдебния защитник се промени и избраната от бразилеца защитна стратегия в съда. Идеята сега е футболистът да постигне споразумение с испанското правосъдие за максимално намаляване на присъдата му. Засега бразилецът е заплашен от 8 до 10 години затвор.

За да осъществи този план, Алвеш ще трябва да плати на жертвата парична сума за причинените щети, които все още не са установени. Освен това трябва да се признае за виновен в извършване на престъплението, което ще влезе в противоречие на досегашната му теза, че сексуален акт е имало, но той е бил извършен само и единствено при взаимно съгласие.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този е

    9 4 Отговор
    Жив сиган
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.