Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 13:00 1 540 7

Стана ясно колко искат две от звездите на Левски, за да преподпишат

  • андриан краев-
  • жереми петрис-
  • футбол-
  • левски

И тя възлиза на 32 000 евро месечно

Андриан Краев и Жереми Петрис са проблем, който трови съблекалнята на Левски. Това твърдят треньори и шефове. Двамата продължават да се пазарят за нови договори с клуба. А на тази сага изглежда няма да настъпи край.

„Мач Телеграф” твърди, че в този случай главоболията на „сините” имат и конкретна цена. И тя възлиза на 32 000 евро месечно. Толкова ще вземат Краев и Петрис, ако шефовете на “Герена” отстъпят от своята позиция и задоволят желанието на двамата играчи. Така обаче ще си вкарат сериозен автогол, защото играчи като Цунами, Кристиан Димитров и други направиха отстъпки, за да продължат да носят синята фланелка, за разлика от Краев и Петрис. Андриан е спрял претенциите си на 15 000 евро или 30 000 лева. Десният бек пък е твърд, че няма да падне под 17 000 евро.

Така все пак Краев показа милост към „сините”, които му дадоха шанс да покаже качествата си в елита, след като преди това бе част от Хебър, който обаче бе далеч от промоцията за efbet Лига. Иначе той имаше само едно изискване – да не взема по-малко Петрис. В момента французинът се разписва на 3500 евро. А това означава, че настоява за увеличение 5 пъти на заплатата му. И не иска да прави жестове към „сините”, които го върнаха към футбола. След Царско село той е работел каквото му падне във Франция. Е, все пак Петрис има леко отстъпление в претенциите си, защото първоначално претендираше за 21 000 евро.

Шефовете на Левски са категорични, че двамата може и да си изпатят, защото имат нужните за целта козове.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зрител

    8 1 Отговор
    Едно време играеха заради футбола, сега ги интересуват повече парите.

    Коментиран от #4

  • 2 гост

    10 2 Отговор
    Ковачев, стига си наричал посредствени ритнитопковци "ЗВЕЗДИ"! В писанията си напълнихте всички НЕ български отбори от Разград през София до Долно Нанагорнище със "звезди" та чак нищо не се вижда от тях!
  • 3 Ситуацията нагледно показва

    5 2 Отговор
    Защо Сираков не може да бъде собственик на Левски! Това са едни от най-добрите на своите постове в България. И ако Левски не може да плаща подобни заплати за добри играчи, вариантите са два: - или евтини и постедствени футболисти в посредствен отбор, -или Сираков ВЪН!!!
  • 4 А ти?

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Зрител":

    Ти защо не работиш без заплата, за доброто на шефа ти, а?

    Коментиран от #6

  • 5 Феновете

    3 3 Отговор
    Да не се стискат ,а да превеждат пари за любимия отбор. Нищо ,че получават 1500 лв. Хайде 1914 ,ти си.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.