Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 07:30 3 598 10

Една от бившите на Григор Димитров омая 13 години по-млад от нея

  • виктория боня-
  • григор димитров-
  • сексапил-
  • секси-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт

30-годишният бизнесмен Руслан Гасанов е родом от Якутия, но е собственик на бара SKY5, разположен на 40-ия етаж в един от небостъргачите на Дубай

Една от бившите на Григор Димитров омая 13 години по-млад от нея  - 1

Рускинята Виктория Боня, с която Григор Димитров ходеше за кратко през 2019 година, има нова любов. Този път моделката, тв водеща и инфлуенсърка е с 13 години по-млад от нея мъж, който е женен и очаква да се разведе. 30-годишният бизнесмен Руслан Гасанов е родом от Якутия, но е собственик на бара SKY5, разположен на 40-ия етаж в един от небостъргачите на Дубай.

Неотдавна Боня, която ще навърши 44 години на 27 ноември, обяви пред своите близо 11 милиона последователи в Инстаграм, че е готова дори да се омъжи. Досега изкусителката няма брак, въпреки че може да се похвали с куп връзки с богати и известни мъже. Тя има едно дете - 11-годишната Анджелина от 38-годишния Александър Смърфит, син на ирландски милионер.

В последните години Виктория и дъщеря ѝ живееха в Монако, но напоследък красавицата все по-често се задържа в Москва и Дубай заради Руслан, който все още е женен. „В началото общувахме като приятели, виждахме се в обща компания. След половин година ме попита: „Ако не бях женен, щеше ли да ме избереш?“. Два месеца след този разговор се беше решил на раздяла и тогава за първи път дадохме шанс на отношенията си“, разказа тя в "Инстаграм".

„Запознахме се във Вселената. За да ви бъде по-ясно - аз се родих, за да обичам Вика. Отношенията ни продължават от 2 години. В нея най-много ми харесва, че е единствена и неповторима. Има възможност да бъде с когото си поиска“, обясни бизнесменът.

Законната му съпруга Таисия Василешникова уточни, че самият той бави финализирането на брака им: „Бяхме заедно 13 години и още не сме официално разведени, но се надявам нещата да се ускорят. Аз лично нямам желание повече да се цапам с тази мръсотия и ми става лошо от лъжи. Те започнаха да се виждат, когато никой не е имал намерение да се развежда“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

За да се хареса още повече на любимия си, Боня вече е с ново лице, което не показваше от август насам. Тя си направи т. нар. от нея „лисичи очи“ при прочутия хирург на холивудските звезди д-р Као срещу 200 000 щатски. Преди това Вика си махна и двойната брадичка.

„Д-р Као не искаше да ме оперира и се наложи дълго да го убеждавам, но исках да имам съвсем свеж вид, а не като на изсъхнала ябълка“, обясни рускинята, която харесва хирургичните интервенции за разкрасяване.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готин Джендър

    12 1 Отговор
    Омръзна ми да чета за разни проститутки. Покажете някой хубав мъж жиголо инфлуенсър, какъв е този сексизъм в тази медия? Изглеждате като на тираджия кабината.
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    ЗЛАТО ТЪРСАЧКА
  • 3 Гост

    8 1 Отговор
    Как така тя го е "омаяла", ТОЙ я е омаял с ПАРИТЕ СИ!
    А тая, скоро ще заработва парите си на друго място😉
  • 4 От списъка на Гришо

    3 0 Отговор
    Забила е чукча, и то женен.
  • 5 Бгг

    2 0 Отговор
    Тая как не се улюби в някой стругар, шофьор или миньор ???
  • 6 И този тъпак

    2 0 Отговор
    Зарязва жена си, за да се жени за 13 г. по-дърта кака, наричаща сама себе си “изсъхнала ябълка”!

    Коментиран от #8, #10

  • 7 ъгъл

    1 0 Отговор
    Тази мадама собственност ли е на Димитров?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.