Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 17:30 774 0

Ювентус търси заместник на Погба и Фаджоли от френския национален отбор

  • ювентус-
  • футбол-
  • пол погба

Следващите 7 дни ще са важни за определяне на стратегията в Торино

Ювентус търси заместник на Погба и Фаджоли от френския национален отбор  - 1

В дните, в които се наслаждаваме на националните отбори, клубните работят с пълна сила в намирането на нови футболисти и правенето на нови стратегии. В Ювентус следващите 7 дни ще покажат на къде ще се насочат “бианконерите” в първите дни на зимния трансферен прозорец, който е след броени седмици, съобщава “calciomercato.com”.

След допинг скандала, който извади Пол Погба от редиците и този със залозите, който пък ограничи Николо Фаджоли, от “Старата госпожа” са длъжни да намерят техен достоен заместник в халфовата линия. Според италианската медия, скаутите на Ювентус ще следят изкъсо Юсуф Фофана от Монако, който е и национал на Франция.

24-годишният халф е играл още и за Страсбург в Лига 1. Той е типичен плеймейкър в централната линия и се отличава с добри подавания. Фофана може да се превърне в перфектния човек, който да допълни Мануел Локатели в центъра и да помогне на Алегри в битката за титлата.

Автор: Йоан Паташев

 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА