Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 16:30 2 289 18

ЦСКА с декларация след вчерашните бурни събития в центъра на София

  • цска-
  • футбол-
  • декларация

От "Армията" отбелязват, че са съпричастни с всички фенове, без значение от емблемата на гърдите им, които вчера пострадаха, както и с онези, които бяха на площада, за да изразят своето недоволство, като разкриват, че знаят кои са виновни

ЦСКА с декларация след вчерашните бурни събития в центъра на София - 1

ЦСКА пусна декларация по повод вчерашните бурни събития в центъра на София. В нея "червените" отбелязват, че са се надявали на мирно шествие, но този замисъл не се е получил.

От ЦСКА отбелязват, че София е горяла и че десетки фенове са били ранени, а кръвни врагове са си помагали.

От "Армията" отбелязват, че са съпричастни с всички фенове, без значение от емблемата на гърдите им, които вчера пострадаха, както и с онези, които бяха на площада, за да изразят своето недоволство, като разкриват, че знаят кои са виновни.

Ето декларацията:

Вчера, 16.11.23 г., хиляди фенове в цялата палитра от клубни цветове се събраха рамо до рамо в центъра на София, за да изразят за пореден път недоволството си от управлението на българския футбол през последните 18 г. Надявахме се на мирно шествие, но цялото ни общество знаеше, че точката на кипене беше достигната. Гневът на привържениците, чийто футбол им беше буквално отнет, достигна безпрецедентни нива. София гореше, десетки фенове бяха ранени, кръвни врагове си помагаха. Съпричастни сме с всички фенове, без значение от емблемата на гърдите им, които вчера пострадаха, както и с онези, които бяха на площада, за да изразят своето недоволство от разпада на българския футбол.

За нас виновните са ясни. Тези, които трябва да понесат цялата отговорност за вчерашните ексцесии си имат конкретни имена. Борислав Михайлов, Емил Костадинов, Йордан Лечков – на днешния ден преди 30 години бяхте герои, днес сте на дъното, а безотговорността ви започва да става опасна за обществото. Затова и от ЦСКА отново, както през последните няколко години, призоваваме за незабавни оставки на цялото ръководство на Българския футболен съюз. Ако още не сте разбрали кой ви ги иска – и ние като цяла БЪЛГАРИЯ.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    15 3 Отговор
    Един приятел от ЦСКА го ритаха на земята еничарите пред Старбъкс.
  • 2 1520

    2 16 Отговор
    То протест добре ,ама то си беше вандализъм , или се отвлича вниманието от продажното управление на държавата

    Коментиран от #15

  • 3 Аз съм от ссср

    7 13 Отговор
    А аз да питам колко българи играят във първият отбор на ЦСКА,за да имаме силен национален отбор и това не е само във ЦСКА а повечето български отбори.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хаха

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "Аз съм от ссср":

    В ЦСКА могат да играят такива, каквито могат да си позволят собствениците!? Ако искат и могат - от Марс ще си купуват футболисти, тяхна си работа! Всеки един клубен ръководител отговаря за успехите и неуспехите на собствения си отбор! А националният отбор е функция и отговорност на ръководството на БФС, което назначава и лице на длъжност:"отговорник за националните отбори", към момента "инженер" от Пловдив! Назначава и национален селекционер. Щом националния отбор не играе, отговорността не е на клубовете, че "нямали" българи в съставите си, а на БФС! Как ще направи така, че да успее националния отбор - политики с клубните ръководства, пари за школите, методики, задължителни правила и указания за клубовете и т.н. е работа и отговорност на БФС! Нямаш успехи, елементарно - подаваш оставки и даваш път на други!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 И кво?

    5 10 Отговор
    Некви мърльовци трошили и ченгетата ги били 😆
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Левски 1914

    2 14 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    За мен най важното е че цска ФАЛИРА .

    Коментиран от #14

  • 13 Вале-каро

    1 8 Отговор
    Стига с това БФС. Истината никой не иска да каже , а тя е ,че тези с дебелите портфейли /собствениците на клубовете/ плащат на фенските организации .И каквото кажат те , това става .Замислете се. Голяма част от ръководството на съюза са именно от тях. Винаги съм казвал :Там където се намеси парата , не чакайте нищо хубаво.
  • 14 Хаха

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "Левски 1914":

    Абе за теб фалита на ЦСКА е по-важен и от жените сигурно... Вероятно е и смисъла на живоа ти!

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Всички

    0 0 Отговор
    Подкрепяхте Перуката 18 години , и Онзи ,неговия Приятел , от сектор Б. Сега пишете и говорите да си отивал...ЗАРАДИ ВАС , ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ ГОСПОДА С ПРЕСТИЛЧИЦИТЕ , КЪРВАВИ СА УЛИЦИТЕ В СОФИЯ.
    А ПЕРУКЕРЧЕТО Е КОМУНИСТ , С КРЪВТА НА БАТЕТО ВЗЕ БФС , СЕГА С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕ.
    А полицаите не са ви виновни , те си вършат работата.
  • 17 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хаха":

    По целия свят мъжете си сменят колите, жените, бирата и други неща но отбора НЕ! Червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора и започнаха да викат за тези дето ви МЛАТИХА кото тъпан на сватба 8 - 0!

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.