Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 10:30 2 104 1

Наш елитен клуб разтърсен от нов трус!

  • христо янев-
  • футбол-
  • ботев враца-
  • фенове-
  • протест-
  • бойкот

Последните три мача за годината ще бъдат без агитка в знак на протест срещу бездушната игра, показана срещу най-слабите отбори в групата

Наш елитен клуб разтърсен от нов трус! - 1

Ботев Враца беше разтърсен от нов трус, след като преди дни стана ясно за внезапното напускане на бившия национал Момчил Цветанов. Сега стана ясно, че врачани ще бъдат без подкрепата на най-верните си фенове до края на годината. Агитката на отбора обяви бойкот, тъй като недоволна от представянето на футболистите.

„Последните три мача за годината ще бъдат без агитка в знак на протест срещу бездушната игра, показана срещу най-слабите отбори в групата. Призоваваме ръководството и треньора да направят необходимите промени през зимната пауза, а не само да говорят за такива, защото търпението ни е изчерпано. Ще завършим годината като отбора с най-слаба защита и най-слабо нападение. Недопустимо е играчи, получаващи по 5000 лева на месец, да се разхождат по терените, докато ние отделяме от собствените си пари, за да обикаляме цяла България и да наблюдаваме срамните им изпълнения", казаха от фенклуб „Ботев Враца завинаги“ пред „Конкурент“.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОФ ДОКАТО СИ СЛОЖА ОЧИЛАТА🤓...

    1 1 Отговор
    ..ПРОЧЕТОХ ЧЕ БАРЦЕЛОНА...
    ...СТАВА НАШ ЕЛИТЕН ОТБОР👐👐..А то....