Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 09:18 2 310 5

Огромно признание за Григор Димитров

  • спорт

Номинираха Гришо за ценна награда

Огромно признание за Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров получи голямо признание от АТП. Българинът бе номиниран за престижната награда "Стефан Едберг", която се дава за високо ниво на спортсменство. Другите номинирани са Карлос Алкарас, Хуберт Хуркач и Яник Синер. Димитров за пореден път прави добра реклама на България.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ристю

    5 8 Отговор
    Димитров за пореден път прави добра реклама на България.ВЕЧЕ САМО РЕКЛАМИСТ НА БЪЛГАРИЯ ЛИ Е ВЪПРОСНИЯТ ГОСПОДИН? ОТ ПРОЗОРЕЦА СИ В МОНАКО.
  • 2 Перо

    6 6 Отговор
    По-добре един път да е пръв, отколкото сто номинации за измислени награди, без стойност, предназначени за поддържане на духа на второстепенни играчи! Време му е да се прибира в Хасково! Джокович не е предвиден за “високото” ниво на наградата!

    Коментиран от #3

  • 3 Да не би

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    да имаш набоцано перо в Ан.Н.уса ,че си такъв хейтър.Ти и себе си не уважаваш като българин

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.