Last news in Fakti

6 Декември, 2023 09:30 1 070 0

Левски трудно ще успее да задържи Андриан Краев

  • андриан краев-
  • левски-
  • футбол

След срещата с Хебър за Купата на България, която е днес от 14.30 часа, „сините“ ще извикат на разговор Жереми Петрис в отчаян опит да го задържат

Левски трудно ще успее да задържи Андриан Краев - 1

Ръководството на Левски ще направи всичко възможно, за да задържи само един от играчите на тима, чиито договори изтичат. След срещата с Хебър за Купата на България, която е днес от 14.30 часа, „сините“ ще извикат на разговор Жереми Петрис в отчаян опит да го задържат. На този етап това трудно ще се случи с Андриан Краев, пише днес в. "Мач Телеграф".

Халфът твърдо е отказал да приеме последното предложение, което му е било направено от ръководството. Така е дал ясен знак на шефовете, че ще търси друго развитие на кариерата си след Нова година. Така на „Герена“ вече търсят халф, с който да го заменят.

Не така обаче стоят нещата с Жереми Петрис. На този етап в Левски не искат да чуят за друг десен бек. Причината е, че Жереми показа с изявите си в последните мачове, че е като дялан камък за схемата, на която разчита Николай Костов.

Както „Мач Телеграф“ вече писа, от решението на двамата до голяма степен зависи селекцията на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА