Last news in Fakti

6 Декември, 2023 13:04 7 399 0

Промяна за Сакраменто и Везенков в НБА

  • александър везенков-
  • баскетбол-
  • спорт-
  • сакраменто-
  • нба

Българинът и отборът му ще играят срещу Финикс, който също отпадна на 1/4-финалите на надпреварата след загуба от Лейкърс със 103:106

Промяна за Сакраменто и Везенков в НБА - 1

НБА въведе промени в програмата си за някои от тимовете в лигата, които не успяха да се класират за полуфиналите в турнира In-Season. Сред тях е и Сакраменто на Александър Везенков.

Българинът и отборът му ще играят срещу Финикс, който също отпадна на 1/4-финалите на надпреварата след загуба от Лейкърс със 103:106. Тази среща ще бъде на 9 декември (събота) от 4.00 ч. българско време и ще бъде излъчена по DIEMA SPORT 3.

Същата нощ Ню Йорк и Бостън също ще се изправят един срещу друг. Този мач ще бъде в 2.30 ч. българско време.

Сакраменто на Александър Везенков е с баланс от 11-8 в НБА този сезон, заемайки пето място в Западната конференция.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА