Last news in Fakti

19 Декември, 2023 17:12 1 985 1

Любимата на фурията Де'Аарън Фокс сподели, че Сабонис е...

  • спорт

Ресе смята, че Домантас е специален баскетболист

Любимата на фурията Де'Аарън Фокс сподели, че Сабонис е... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Де'Аарън Фокс и Домантас Сабонис са мега звездите на Сакраменто Кингс. За този тим играе и Александър Везенков.

Кингс разгромиха Вашингтон Уизърдс тази сутрин българско време 143:131 точки.

Разликата стана 26 точки през третата част на мача, но домакините намалиха темпото в края на сблъсъка.

Де'Аарън отново беше най-резултатен за Сакраменто, но и от всички играчи в мача. Това не е новост за него. Той забоде 30 точки.

Домантас Сабонис обаче беше най-добър от всички играчи в срещата. Той направи трипъл-дабъл. 28 т., съчетано с 13 борби и 12 асистенции.

Дамата на сърцето на Фокс - Ресе, пък похвали съотборника му Сабонис.

Тя написа в Инстаграм, че Саби традиционно играе толкова силно. Дамата се надява в Сакраменто Кингс никога да не приемат такива представяния на Сабонис като даденост. Ресе смята, че Домантас Сабонис е специален баскетболист.

Де'Аарън и Ресе има син.

На снимката са Фокс (може би най-атлетичният гард в НБА сега) и Сабонис. Явно семейство Фокс поддържа приятелски отношения с центъра.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Топ

    1 1 Отговор
    Много е добър, факт. Нашият само може да се учи от него и да се развива. Трудно ще изгрее до такива звезди. Трябва да отиде в по-скромен отбор и да играе повече.