Last news in Fakti

21 Декември, 2023 07:00 630 0

Интер се насочва към канадец за заместник на Куадрадо

  • интер-
  • симоне индзаги-
  • хуан куадрадо-
  • брюж-
  • тайон буханан-
  • футбол

Колумбиецът ще е аут поне няколко месеца

Интер се насочва към канадец за заместник на Куадрадо  - 1

Мениджърът на Интер Симоне Индзаги потвърди информациите, че неговият клуб ще търси заместник на Хуан Куадрадо през зимната пауза. Причината е, че колумбиецът е с разтегнато ахилесово сухожилие и ще отсъства няколко месеца от терените.

Към момента цел номер едно на “нерадзурите” според Фабрицио Романо е типичният десен бек на Брюж Тайон Буханан. Да се привлече канадецът няма да бъде съвсем лесно, защото е ключова фигура от състава на белгийците, но според информациите, съвсем скоро от Интер ще започнат сериозни разговори за евентуална сделка през януари.

Буханан е в клуба от почти две години и има записани 67 мача за клуба, като този сезон е реализирал и 2 гола в Първата дивизия на Белгия. Десният бек е на 24 години, а преди Брюж е играл само за Ню Ингланд Революшън в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА