Last news in Fakti

21 Декември, 2023 08:00 1 434 4

Наско Сираков се върна към силното начало на новия век за Левски

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • станимир стоилов

Просто казано видях, че треньорството не е моето

Наско Сираков се върна към силното начало на новия век за Левски - 1

Настоящият мажоритарен собственик на Левски – Наско Сираков, се върна към началото на новия век и първия период на Станимир Стоилов начело на „сините“. Сираков говори за „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT в рубриката „100 години организиран български футбол“.

„Просто казано видях, че треньорството не е моето. За шест месеца го разбрах, макар че разбирам много от треньорска работа. Явно по един-два пъти работата на терен ми идваше too much. Направих избора за себе си и Левски“.

„Започна да се изгражда от 99-а година. Още когато Миша Чорни и Владо Грашнов поеха юздите. Започна да се изгражда ядро от футболисти, които след 5 години започнаха да дават плодове. Намерих изключително амбициозен и млад треньор – Мъри Стоилов. Като играч беше помощник-треньор на всеки треньор на „Герена“. Бяхме съмишленици в постепенното изграждане на този състав. Лично аз бях абсолютно убеден, че всичко е въпрос на време да се стигне до тези успехи. Присъствал съм на всяка тренировка, виждах как се работи и как отборът израства пред очите ми. За мен нямаше нищо чудно в резултатите“.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    7 2 Отговор
    Сираков комарджията си гледа интересите
  • 2 Мим

    7 0 Отговор
    То хубаво,ама до къде я докара накрая,като го няма Грашнов,Чорни,а и Божков.С какво ти помогна на отбора,освен с лъжи за Диксън и оня сърбин ,а.....
  • 3 АРЕС

    3 1 Отговор
    Прост,алчен и некадърен, ето това е лицето от снимката което се крие като мишка от феновете.
  • 4 Реалист

    1 3 Отговор
    Ако ги нямаше Бакърджиев, Софиянски и ДС , да имплантират Грашнов , Чорни , Батков и прочее, досега ФК Левски щеше да е в миналото.