Last news in Fakti

4 Януари, 2024 10:30 2 037 0

Треньорът на Сакраменто разкри защо оставя Везенков на пейката

  • александър везенков-
  • спорт-
  • баскетбол-
  • нба-
  • сакраменто кингс-
  • майк браун-
  • сакраменто

Везенков не е от играчите, които са се откроили до този момент

Треньорът на Сакраменто разкри защо оставя Везенков на пейката - 1

Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун разкри защо Александър Везенков изпадна от ротацията на “кралете” в последните няколко мача.

На пресконференция преди двубоя срещу Орландо Меджик, спечелен от Кингс със 138:135 след две продължения, Браун застана пред репортерите и обясни, че Везенков не е от играчите, които са се откроили до този момент. Той поясни, че българинът може да се завърне в ротацията по всяко време.

Везенков не влезе в игра в три от последните четири мача на Кингс, а в четвъртия се появи само за три минути в последните минути срещу Мемфис Гризлис - двубой, който бе решен рано.

“Може би е комбинация от двете - разпределянето на минутите и факта, че той още се адаптира към баскетбола тук. Минутите не са достатъчно, за да могат всички да получат. Някои няма да играят - ако Саша играе, някой друг няма да го направи. Не смятам, че имаме достатъчно състезатели, които са се откроили до този момент. В зависимост от чувството ми и от съперника, аз мога да направя промяна във всеки един момент. Това, че Саша не играе сега, не означава, че няма да играе довечера или в следващия мач или в по-следващия. Той просто трябва да е готов както всички останали. Например, Крис Дуарте играеше малко в началото, после не се появяваше в ротацията, а сега е титуляр. Саша е професионалист и ще бъде готов за своя момент”, заяви Браун.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА