Last news in Fakti

4 Януари, 2024 12:00 832 0

Звезда на Лудогорец: Не мога да кажа, че ще остана

  • лудогорец-
  • бърнард текпетей-
  • футбол

Бившият футболист на Шалке 04, който пристигна в Разград преди около три години, се превърна в основен играч на тима от първите си дни в клуба

Звезда на Лудогорец: Не мога да кажа, че ще остана - 1

Ганайският ас на Лудогорец - Бърнард Текпетей, разкри възможността да напусне „зелените“ по време на текущия зимен трансферен прозорец.

Бившият футболист на Шалке 04, който пристигна в Разград преди около три години, се превърна в основен играч на тима от първите си дни в клуба.

26-годишният африканец е в блестяща форма и през този сезон, отбелязвайки 11 гола и давайки 7 асистенции в 32 мача във всички турнири. Звездното представяне на Текпетей е привлякло вниманието на няколко клуба, като според медиите в Сърбия това са Цървена звезда и Динамо Загреб.

В интервю за Asempa FM Текпетей намекна за перспективата да напусне Лудогорец, като изрази желание за "конкуренция".

„Не мога да кажа, че ще остана в Лудогорец, защото съм играч, който винаги иска съревнование. Работим и гледаме напред, за да осигурим трансфер през януарския трансферен прозорец. Но ако не мога да напусна, ще помогна на отбора да се бори да играе в Шампионската лига“, каза ганаецът, който изпадна от окончателния състав на „черните звезди“ за Купата на африканските нации.

Ghanaian forward Bernard Tekpetey contemplates departure from Ludogorets in January transfer window https://t.co/PLzr9AXQFq

— Ghanasoccernet.com (@Ghanasoccernet) January 3, 2024


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА